Diablo 4 Açık Beta PC Gereksinimleri Belli Oldu

Şeytanla yeniden yüzleşmeye hazır mısınız?

Diablo 4 Açık Beta PC Gereksinimleri Belli Oldu

Blizzard Entertainment tarafından yapılan duyuru ile Diablo 4 açık beta PC gereksinimleri belli oldu. Eğer bilgisayarınızın yeterli olup olmayacağını merak ediyorduysanız, cevabı bu haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Final Fantasy 16’nın PC Versiyonu Geç Çıkacak


IGN Fan Fest sırasında Diablo 4 yönetmeni Joe Shely tarafından yapılan açıklama ile açık beta testlerinin Mart ayında başlayacağını ve iki safhasının olacağını öğrenmiştik. Oyunu ön-sipariş ile satın alanlar için 17 – 19 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek erken erişim safhasına da katılabilecekler. 24 – 26 Mart 2023 tarihleri arasında ise isteyen herkes katılabilecek.

Bilgisayarınız Diablo 4 Açık Beta PC Gereksinimleri için Yeterli Mi?

Önümüzde üç haftadan az bir zaman kalmış iken, Blizzard Entertainment tarafından Diablo 4 açık beta testi sistem gereksinimleri açıklandı. Buna göre, en aşağı Intel Core i5-2500K veya AMD FX-8100 işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon R9 280 ekran kartlı bir sisteme ihtiyacınız olacak. Tüm detaylar ise şöyle;

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Açık beta ile ilgili olarak daha önceden verilen detaylara göre, katılımda bulunan oyunculara hem açılış bölümünü hem de Fractured Peaks bölgesinde geçecek olan ilk bölümü oynama fırsatı sunulacak. Bu süreçte de karakterinizi yirmi beşinci seviyeye kadar çıkartabilecek ve aktif olan bütün ana ve yan görevleri de tamamlayabileceksiniz.

Exit mobile version