Diablo 4 Açık Beta, Çılgın İstatistiklere Sahne Oldu!

Serinin en iddialı oyunu geliyor!

Diablo 4 Açık Beta, Çılgın İstatistiklere Sahne Oldu!

Geçtiğimiz hafta sona eren Diablo 4 açık beta, oyuncuların yoğun ilgisi ile çılgın istatistiklere sahne oldu. Görünüşe göre, Blizzard Entertainment muazzam bir işe imza attı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Diablo 4’ün Game Pass’e Gelip Gelmeyeceği Açıklık Kazandı


Yıllardan sonra yeni bir Diablo oyunu ile buluşma öncesinde, heyecanlı bekleyişimiz sürüyor. 2019 yılının BlizzCon etkinliğinde duyurulmuş olan Diablo 4 için zaman içerisinde pek çok bilgi paylaşılmış ve biz dizi kapalı beta testi düzenlenmişti. Yakın bir zaman önce ise iki safhadan oluşan bir açık beta testi de düzenlenmişti. İlki ön-sipariş ile satın alım yapanların ve ikincisi de herhangi bir şart koşulmaksızın herkesin erişimde bulunabildiği bu beta testi, oldukça yoğun bir ilgiye maruz kalmıştı. Öyle ki, deyim yerindeyse maaş kuyruğu gibi oyuncu kuyrukları oluşmuştu.

Diablo 4 Açık Beta İstatistikleri Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz Pazar günü sona eren test sürecinin ardından Blizzard Entertainment, Diablo serisinin tarihindeki gelmiş geçmiş en büyük açık beta olduğunu söyledi. Öyle ki, toplamda 61.560.437 saatin harcandığı ve 2.6 milyon oyuncunun da yirminci seviyeye ulaştığı belirtildi.

Twitter üzerinden yapılan paylaşımda da pek çok ilginç istatistik bizi bekliyor. Buna göre, açık beta testinde oyuncular 46.924.644 defa ölmüş iken 29.252.745.339 yaratık öldürülmüş. Dahası ise, The Butcher 1.727.973 oyuncuyu öldürmüş ve 576.662 kere de öldürülmüş. Ashava da 10.163.397 oyuncuyu öldürmüş olup, 107.426 kere de öldürülmüş. İşin ilginç yanı, bir oyuncu bu düşmanı tek başına öldürmeye çok yaklaşmış ama ne yazık ki mutlu sona ulaşamamış.

Son olarak, Necromancer ve Sorcerer da en çok tercih edilen sınıflar olmuş.

Önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan canlı yayın ile aşama kaydetme sistemi ve oyun sonu içerikleri de gün yüzüne çıkacak.

Exit mobile version