Diablo 4’ten 9 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

Oyunu epey bekleyecek olmak üzücü...

Diablo 4'ten 9 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

Ünlü Diablo serisinin yeni oyunu, 2019 yılının BlizzCon etkinliği sırasında duyurulmuştu. Blizzard Entertainment cephesine yaşanan büyük sıkıntılardan dolayı ne zaman çıkış yapacağı şimdilik belli olmayan Diablo 4’ten 9 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gran Turismo 7 Araç ve Pist Sayısı Doyurucu Olacak


Serinin yeni oyunu kronolojide Diablo 3 oyununun yıllar sonrasında, High Heavens ve Burning Hells eylemlerinin milyonları katletmesinin ardındaki bir zamanda geçecek ve gücün boşluğunda ünlü isim yeniden ortaya çıkacak. Diablo 2 ile benzerlik gösterecek olan Diablo 4, serinin özüne bağlı kalınarak geliştiriliyor.

The Barbarian, The Druid, The Rogue ve The Sorceress olmak üzere dört farklı sınıfın bulunacağı oyun, tamamıyla çevrimiçi bir deneyim ile karşımıza gelecek. Her daim aktif oyuncuları görebileceğiniz dünyada, tercihen tek başınıza veya kooperatif olarak oynayabilmenin yanı sıra, PvP modu da bulunacak. Bununla birlikte, paylaşımlı dünya genelinde oyuncu grupları birbirleriyle de karşılaşabilecekler.

Senaryonun geçeceği Sanctuary, Scosglen, Fractured Peaks, Dry Steppes, Hawezar ve Kehjistan olmak üzere beş farklı bölgeden oluşacak. Özgürce araştırma yapacağınız ve Legendary ganimet için ava çıkacağınız oyun, sınırsız oynanabilirlik ve aşama kaydetme sunacak. Bunların yanı sıra, oyuncular olarak fark ekolojilerin ve tehlikeli yeni düşmanların yaşadığı kara parçasında maceraya çıkacak ve çeşitli tehlikeler ve hazineler ile dolu zindanları da araştıracağız.

Diablo 4’ten 9 Dakikalık Oynanış Videosu Neler Sunuyor?

GameSpot tarafından yayınlanan yeni oynanış videosu, Pre-Alpha sürümünden alınmış. Genel sunum itibarıyla çatışma mekaniklerinin gelişimi, ışıklandırma ve silahlar, büyüler ve karakter özellikleri dahil birçok oyun dinamiklerine odaklanıyor. Seçilebilir dört sınıfı ve bu sınıfların yeteneklerini ve hareketlerinin etki alanlarını da görebilme imkanı buluyoruz.

Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde bir açıklama yapan Activision, Diablo 4 oyununun Overwatch 2 ile ertelenmiş olduğunu duyurmuştu. Diğer bir deyişle, beklememiz gereken süre netleşmiş değil ve 2023 yılından önce piyasada olması beklenmiyor. Tabii ki sonradan bir sürpriz yaşanmaz ise.

GameSpot tarafından yayınlanmış ve dokuz buçuk dakikalık uzunluğu olan yeni Diablo 4 oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz!

Exit mobile version