Diablo 2: Resurrected Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Diablo 2 Resurrected sistem ihtiyacı resmi olarak açıklandı.

Diablo 2 Resurrected sistem gereksinimleri boss

Diablo 2: Resurrected sistem gereksinimleri bugün itibarıyla gün yüzüne çıktı. BlizCon etkinliği sırasında sürpriz şekilde tanıtılan ve birçok oyuncuyu heyecanlandırmayı başaran oyun için beklenen açıklamalardan biri gelmiş oldu. Blizzard, yaptığı açıklama ile elden geçirilmiş Diablo 2’nin çalışması için gerekli olan sistemi belirledi.

Diablo 2, 2000 yılında Blizzard North tarafından geliştirilmişti. Aksiyon-RPG ve hack-and-slash türlerini bir araya getirerek, yeni bir türün oyun dünyasında oturmasını sağlayan yapım, milyonlarca oyuncuyu kendisine çekmişti. Piyasayı salladıktan sonra onlarca farklı Diablo 2 benzeri oyunun piyasaya sürülmesi ile oyun, klasik seviyesine ulaşmıştı.


İlginizi çekebilir: En İyi RPG Oyunları Listesi


Çok sevilen oyunlarını yeni nesil oyun motorlarıyla buluşturmak için birkaç yıl önce harekete geçen Blizzard, geçtiğimiz günlerde Warcraft 3: Reforged ile oyuncuların karşısına çıkmıştı. Berbat optimizasyonu ve tonla bug barındırmasıyla tam bir faciaya dönüşen Warcraft 3 denemesinden sonra, dün itibarıyla Diablo 2: Resurrected tanıtıldı. Tanıtımın ardından oyunun sistem ihtiyacı bugün içinde açıklandı.

Diablo 2: Resurrected Sistem Gereksinimleri Nedir?

Nostalji yaşamak isteyen Diablo hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Diablo 2: Resurrected, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch ve Xbox Series X / S platformlarına bu yıl içerisinde çıkışını gerçekleştirecek. Çok yakında PC platformu üzerinden alfa testi sürecinin başlatılacağı video oyunu, 39,99 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Oyunun mod desteğine sahip olacağı açıklandı.

Diablo 2: Resurrected’i PC platformunda sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için hangi sisteme sahip olunması gerektiği belli oldu. Oyunun minimum ve önerilen PC sistem gereksinimleri şu şekilde:

Minimum Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version