Detaylı Atlas Fallen Oynanış Videosu Yayınlandı

Daha fazla oynanış görmek isteyenlere...

Detaylı Atlas Fallen Oynanış Videosu

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni Atlas Fallen fragmanı ile oynanış kısımlarına kısa bakışlar atmış ve genel olarak mekanikler hakkında bilgi sahibi olmuştuk. Şimdi de Focus Entertainment ve Deck13 tarafından detaylı Atlas Fallen oynanış videosu yayınladılar.


İlginizi Çekebilir: Atlas Fallen Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Detaylı Atlas Fallen Oynanış Videosu

Dokuz buçuk dakikaya yakın uzunluğu olan video, oynanışın nasıl işlediğinden karakter özelleştirmesine kadar yeni oyun hakkında pek çok noktaya ışık tutuyor. Ayrıca kum sisteminin nasıl işlediğine de ayrıca değinilmiş.

Deck13 tarafından oynanışın temelinde, kendimizi Sand Wrait’lere karşı savunabilmek için kum büyüsünün ve gizemli güç kullanmanın olduğu söyleniyor. Çok farklı boyutta ve şekilde düşmanlarımız olacak iken, çatışma stilimiz ile uyumlu çok çeşitli yeteneklerimiz olacakmış. Mesela bunlardan bir tanesi, gelen saldırıların yönünü saptırmak ve karşı saldırı yaparak düşmanlarımızı geçici olarak dondurmak için kullanacağımız kum kalkanıymış. Daha büyük düşmanların, daha fazla ödül kazandıracağı da söyleniyor.

Momentum da çatışmalarda önemli rol oynuyormuş ve düşmanlara ne kadar çok etkili saldırı yaparsak, enerji de o kadar fazla doluyormuş. Tam dolum sonrasında da, hem özel saldırılar yapabilecekmişiz hem de karakterimizin yeteneklerini güçlendirecekmiş.

Yaratıcı yönetmen Jan Klose, The Surge 2 ile edindikleri deneyimi bütünüyle ve farklı yönde kullanmaya çalıştıklarını söylüyor. Bazı şeyleri korumayı, hızlı tempoyu korumayı, arttırmayı ve iyileştirmeyi istiyorlarmış. Atlas Fallen oyununun dünyasını da buna bağlı olarak yaratmışlar. Ne var ki sadece çatışma değil, bolca da keşif yapabileceğimiz bir dünya bizi bekliyormuş.

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan Atlas Fallen, 16 Mayıs 2023 tarihinde satışa sunulacak.

Exit mobile version