Destiny Mobil Cihazlara da Geliyormuş

Yolda giderken de savaşa devam...

Destiny Mobil Cihazlara da Geliyormuş

Görünüşe göre Bungie tarafından geliştirilmiş olan Destiny mobil cihazlara da geliyor. Şu an için resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, ortaya koyulan bir rapor buna işaret ediyor.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Warzone Mobile Görüntüleri Sızdırıldı


Destiny Mobil Cihazlara da Mı Geliyor?

The Game Post tarafından yayınlanan raporda, Amerika menşeli geliştiricinin NetEase ile bir oyun üzerinde çalışmak için ortaklığa gittiğinden bahsedilmiş. Çinli teknoloji şirketinin bünyesinde çalışan personellerden birinin LinkedIn sayfasındaki bir gönderiye göre, bunun birinci kişi bakış açısından oynanan mobil oyun olduğu dikkat çekiyor.

Her ne kadar şimdilik bir detay bulunmuyor olsa da, NetEase şirketinin planları hakkında bilgisi olan bir anonim kaynak tarafından da desteklenen raporda bu oyunun Destiny olduğu söylenmiş. Ne var ki bağımsız bir oyun olacağından bahsedilmiş.

İki yılı aşkın bir süredir geliştirilme aşamasında olduğu söylenen mobil oyun ile ilgili raporlar, verilen iş ilanlarının ardından Eylül ayı içerisinde ortaya çıkmıştı. Nisan ayında ise geliştirici stüdyonun mobil platformlar mühendisi arayışında olduğunu öğrenmiştik.

Bildiğiniz gibi oyun dünyasında popüler olan markaların artık mobil versiyonlarını görmeye devam etmiştik. Call of Duty, Apex Legends ve Diablo Immortal bunlardan ilk akla gelenler olur iken, gelecekte yayınlanacak olanların listesinde Valorant, Battlefield, Need for Speed, Call of Duty: Warzone ve Just Cause da bulunuyordu. Aralarına artık Destiny de katılacak gibi görünüyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Android ve iOS tabanlı cihazlar için çıkacak olan bir Destiny ister miydiniz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version