Descenders 8 Haziranda Xbox’ta!

Ekstrem bisiklet kullananlar buraya.

Descenders oyununu bilen bilir. Bisiklet ile ilgili olan ve hani şu ekstrem türünün örneği. İngiltere merkezli indie oyun yapımcısı No More Robots, Hollanda merkezli indie oyun geliştiricisi RageSquid ve dünya lideri oyun yayıncılarından Sold Out yaptığı açıklamalarda, ekstrem oyun olan Descenders’ın, 8 Haziran 2021’de Xbox Series X / S ve Xbox One konsollarına  çıkacağını açıkladı.


İlginizi Çekebilir: Subnautica: Below Zero İnceleme


Aynı zamanda Sold Out’ta Ürün Müdürü Katie Clark,”Bu Haziran’da oyunun Xbox Series X | S güncellemesiyle eşzamanlı olarak Descenders’ın fiziksel bir Xbox sürümünü yayınlamaktan heyecan duyuyoruz,” dedi. Oyun aynı zamanda fiziksel olarak raflarda da yerini alacak.

Descenders Oyunu Kimlere Hitap Ediyor?

Descenders oyunu daha önce PlayStation ve Switch konsollarına gelmiş ve oyuncu kitlesini elinde tutmaya başarmıştı. Sevgili okur, Descenders, ekstrem bir bisiklet yarışı oyunudur. Eğer sizlerde, bisikletinizde dağ ve bayırlardan hızla aşağı inmek, rampaların ve trenlerin üzerinden atlamak, parkur alanında özenle hazırlanmış setleri geçmek gibi bir hayaliniz varsa ya da hayalini yaşıyorsanız bu oyun tam size göre.

Peki daha önce diğer konsollara çıkan bu oyun, xbox tarafına hangi öne çıkan özellikleriyle geliyor?

Xbox Series X’te oyuna dahil olacak oyuncular, 4K çözünürlük modunda veya 120FPS performans modunda oynama seçeneğine sahip olacaklar. Ön siparişte fiziksel sürüm için sipariş verecek Descenders oyuncuları, hediye olarak kıyafetleri, kaskları ve bisikletleri için özelleştirme öğeleri içeren ‘Lantern Lux Set’ paketinin kilidini bir günlüğüne açabilecekler. Dijital indirecekler için böyle bir durum söz konusu olmayacak ancak, oyunda ilerledikçe ve puan topladıkça bu paketin açılmasını sağlayabilecekler.Ayrıca oyunda oyuncular, 8 grup halinde mücadele edecekler ve kıyasıya rekabet ederek, topladıkları puanlarla birinci olmaya çalışacaklar.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Kuponu ile Alınabilecek En İyi Oyunlar!


Geliştirilmiş fizik sistemi, farklı gruplarla mücadele, ekstrem bisiklet kullanımı ve adrenalini seven bir oyuncuysanız tam size göre bir oyun diyebilirim. Peki ya siz Descenders hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle ve diğer okuyucularla paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version