Demon’s Souls Remake PS5’in Gücünü Açığa Çıkarıyor!

Demon's Souls Remake bahane, fiyatlar şahane.

Demon's Souls Remake

Sony Interactive Entertainment, Bluepoint Games ve SIE Japan Studio ortaklığında geliştirilen Demon’s Souls Remake için ilk oynanış videosu yayınlandı. PlayStation 5’ten gücünü alan yapım grafikleri ve oynanışıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dark Souls serisinin atası olan Demon’s Souls, PlayStation 5‘in çıkış oyunlarından biri olacak. Peki oyun bizlere neler sunuyor? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Final Fantasy XVI Resmi Olarak Tanıtıldı!


Demon’s Souls Remake PS5 Oynanış Videosu

Sony Interactive Entertainment, Bluepoint Games ve SIE Japan Studio ortaklığında geliştirilen Demon’s Souls Remake için ilk oynanış videosu yayınlandı. Videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Demon’s Souls ilk olarak 2008 yılında PlayStation 3 için piyasaya çıkmıştı. Yapım Dark Souls, Bloodborne ve Sekiro gibi popüler FromSoft yapımlarının atası olarak kabul edilmekte. Özellikle bu tarzı benimseyen oyuncular DS için büyük heyecan duyuyordu.

Sony, Demon’s Souls Remake’in Bluepoint Games tarafından hazırlandığını geçtiğimiz aylar duyurmuştu. Daha çok remake çalışmalarıyla karşımıza çıkan stüdyo, en son Shadow of the Colossus Remake’i geliştirmişti. Demon’s Souls Remake’te oyuncular toplam iki farklı mod ile oyunu deneyimleyebilecekler. Bunlar; daha yüksek çözünürlük veya daha yüksek kare hızı seçenekleri olacak.

Peki ya çıkış tarihi? DS Remake Kuzey Amerika ve Japonya’da 12 Kasım, Avrupa’da ise 19 Kasım’da PlayStation 5 için çıkışını gerçekleştirecek. Resmi satış fiyatı ise 79.99 dolar olarak açıklandı. Yeni nesil konsolların gelişiyle beraber oyun fiyatlarına da güncelleme getirildi. Şimdilik sadece seçili yeni oyunların çıkış fiyatları 70-80 euro bazında olacak.

Henüz bu fiyatların ülkemize nasıl yansıyacağı ise belirsizliğini koruyor. Mevcut düzen dahilinde Türk oyuncuların gelecek oyunlara erişimde sıkıntı yaşayacakları aşikar. Bakalım bu konuda resmi satış noktaları, e ticaret kanalları nasıl bir yol izleyecek hep beraber bekleyip göreceğiz.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Demon’s Souls için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

Exit mobile version