Deliver Us Mars Accolades Güncellemesi Yayınlandı

Güncelleme ile pek çok yeni içerik oyuna ekleniyor.

Deliver Us Mars Accolades Güncellemesi Yayınlandı

Frontier Foundry ve KeokeN Interactive, PlayStation® 5, PlayStation® 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC’de oynanabilen bilim kurgu macera oyunu Deliver Us Mars için Accolades güncellemesi yayınladı.


İlginizi Çekebilir: Steam’de Frontier İndirimleri Başladı


Bugün tüm platformlar için sunulan güncelleme, oyun genelinde görsel iyileştirmeler ve ek ince ayarlar getiriyor. Yeni özellikler arasında yeni nesil konsollar için Kalite Modu seçeneği, PS5’te DualSense™ kontrol cihazı için uyarlanabilir tetik desteği ve ek erişilebilirlik ayarları yer alıyor. PC oyuncuları için ise AMD FidelityFX Super Resolution 2.1 artık destekleniyor.

Deliver Us Mars, 2 Şubat’ta piyasaya sürüldü ve hikaye anlatımı, seslendirme kadrosu ve zengin anlatı temalarıyla beğeni topladı.

Deliver Us Mars’ın Accolades güncellemesinin tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Deliver Us Mars Accolades Fragmanı

Deliver Us Mars, Kızıl Gezegen’den Dünya’yı kurtarabilecek devrim niteliğindeki teknolojiyi almak için tehlikeli bir göreve katılan astronot adayı Kathy Johanson’ın hikâyesini anlatıyor.

Siz de Deliver Us Mars’ın Accolades güncellemesini denemek istiyorsanız oyuna sahip olduğunuz platformdan oyununuzu güncelleyebilirsiniz.

Exit mobile version