Deathloop Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Merakla beklenen Bethesda oyunu Deathloop sistem gereksinimleri ile ürküttü.

deathloop-sistem-gereksinimleri

Önümüzdeki hafta itibarıyla piyasaya sürülecek olan Deathloop sistem gereksinimleri açıklandı. Bethesda, merakla beklenen oyunun minimum, önerilen ve ultra ayarlarında istenilen donanımı duyurdu.

Dishonored serisinin geliştiricisi Arcane, bir süredir Deathloop üzerinde çalışıyor. Dishonored oyunlarına benzer bir yapısı olan yeni oyun, farklı bir deneyim vaat ediyor.

Arcane’in Fransa ekibinin geliştirdiği yapım, farklı özellikler barındırıyor. Geliştirici ekip ise loop temelli oyunu, “Cluedo’nun tersine çevrilmiş hali” olarak tanımlıyorlar. Popüler masaüstü oyunu Cluedo’nun amacı ise gizemleri çözmek. Daha doğrusu oyunu şöyle tanımlayabiliriz: “Oyunun amacı oyun tahtasında stratejik olarak hareket etmek, 6 oyun karakterinin maskesini düşürmek, hangi odada hangi silahın olduğunu bulmak ve ipuçları toplayarak oyunun ebedi maktulu Dr Black’i kimin öldürdüğünü bulmaktır.”

Deathloop’ta ise oyuncular, çeşitli loop’ları birleştirerek bulmacaları çözmeye çalışacaklar. Bunun yanı sıra bilinmezlik ögesi eklemek için yapay zekanın beklenmedik davranışları oyuna entegre ediliyor.


İlginizi Çekebilir: Deathloop De Ja Vu Fragmanı Geldi  


Bunun yanı sıra Dishonored’da olduğu gibi gizlilik içinde veya direkt olarak ilerleyebiliyorlar. Haliyle ortaya farklı ögelerin bir araya geldiği, bir oyun ortaya çıkıyor.

Deathloop Sistem Gereksinimleri Listesi

14 Eylül 2021 tarihinde PC ve PlayStation 5 platformuna çıkacak oyunun sistem gereksinimleri ise aşağıdaki gibi sıralanıyor.

Minimum (1080p, 30 fps, low ayarlar):

Tavsiye Edilen(1080p, 60 fps, high ayarlar):

Ultra (4K, 60 fps, ultra ayarlar)

Exit mobile version