Deathloop’un Goldenloop Güncellemesi Detaylandırıldı

Halihazırda indirebiliyorsunuz...

Deathloop'un Goldenloop Güncellemesi Detaylandırıldı

Geçtiğimiz yıl içerisinde PC ve PlayStation 5 için yayınlanmış olan Arkane Studios tarafından geliştirilen oyun, yarın itibarıyla Xbox Series kullanıcılarıyla da buluşacak. Halihazırda ön-yükleme yapabildiğiniz Deathloop’un Goldenloop güncellemesi de beraberinde yeni bir fragman ile indirilebilir oldu.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Eylül 2022 Oyunları Duyuruldu


Halihazırda ön-yükleme yapabildiğiniz güncelleme ile oyuna eklenecek olan çapraz platform desteği ile PC, PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcılar çevrimiçi olarak birbirlerinin oyununa katılabilecekler.

 

Deathloop’un Goldenloop Güncellemesi Neler Getiriyor?

Bunun dışında, hedefinizi yavaşlatan ve kafasını karıştıran Fugue yeteneği ile gelecek. Bu yetenek beraberinde keşfetme ile bulabileceğiniz dört geliştirme de içerecek. Coda için etki süresi uzayacak, Earworm ile bir yüzeye Fugue mayını yapıştırabileceksiniz, Discord sayesinde hedefiniz müttefiklerine düşman olacak ve hedefin ölümü durumunda Fugue yakınlarındaki düşmanların hasar görmesini sağlayacak olan Syncopation.

Goldenloop güncellemesi ile yeni silah olan HALPS Prototype, yeni düşman tipi olan Paint-Bomber, Julianna karakterinin Masquerade yeteneği için dört yeni geliştirme de oyuncuları bekleyecek. Bunlardan bir tanesi, azami üç yapay zeka karakterini işaretleyebileceğiniz Ensemble, bir yapay zeka karakteri üzerinde Masquerade kullanır iken sağlığınızı doldurabilmeye olanak tanıyan Mend, Expose ile bir yapay zeka karakteri Masquerade’den etkilenip de ölür veya Colt’u tespit eder ise Colt işaretlenecek, Masquerade kullanırken hasar alırsanız bunu enerjiye döndüren Incognito.

Son olarak, bahsi geçen güncelleme ile on dokuz yeni biblo da oyuna ekleniyor. Ne var ki bu ikisi bir arada olacağı söylenen biblolar, bütün yeteneklerin mevcut olan iki tanesinde bir araya getirildiği türden olacak.

Deathloop Konusu

Hikayeye göre Colt ve Julianna adındaki rakip iki suikastçı Blackreef adasında gizemli bir zaman döngüsüne kapılmış durumdadırlar. Bu bağlamda da aynı günü ebediyen tekrar tekrar yaşamaktadırlar. Colt olarak tek kaçış yolu ise gün sıfırlanmadan önce sekiz kilit hedefi suikast ile öldürmek. Bu süreçte, her bir gün size bir şey öğretecek iken yeni yollar deneyecek, istihbarat toplayacak ve yeni silahlar ve yetenekler bulacak ve döngüyü kırmak için elinizden geleni yapmaya çalışacaksınız.

Exit mobile version