Deathloop Devam Oyunu Yolda Olabilir

Yeni bir Deathloop göreceğiz gibi...

Deathloop Devam Oyunu Yolda Olabilir

Görünüşe göre Arkane Studios, Deathloop devam oyunu üzerinde çalışıyor. Her ne kadar ortada resmi bir açıklama olmasa da, Cole rolündeki Jason Kelley bir şeyleri ağzından kaçırdı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Redfall için Yeni Fragman Yayınlandı


Geliştirdiği oyunlar ve bu oyunlardaki özgürlük ile dikkat çekmeyi başaran Arkane Studios, 2021 yılında Deathloop ile karşımıza çıkmıştı. Sony Interactive Entertainment ile yapılan anlaşma kapsamında PC ve konsol tarafında bir yıllığına PlayStation 5 için özel olarak satışa sunulmuş olan oyun, Eylül ayı içerisinde Xbox Series kullanıcılarıyla da buluşmuştu.

Geliştirici şu anda Redfall ile ilgileniyor olsa da, Deathloop ile işinin bitmemiş gibi görünüyor. Hatırlayacağınız üzere Mayıs ayı içerisinde Twitter üzerinden bir fotoğraf paylaşımında bulunmuş olan Jason Kelley (Cole), karakterini bir kez daha seslendirdiğini bizlere göstermişti.

Deathloop Devam Oyunu Mu Geliyor?

Yakın bir zaman önce Juliana karakterini canlandıran Ozioma Akagha ile canlı yayına katılmış olan Kelly, bir devam oyununun geliştirilme aşamasında olduğunu ağzından kaçırıverdi. Deathloop için ses sınavı aşaması üzerine konuşulur iken, Bethesda tarafından aşamanın bir parçası olarak oyun için kullanılmış olan kod isimleri hakkında sorulan soruya “Hayır, söyleyemem. Çünkü, kod isimleri altında bizimle yine çalışıyorlar.” cevabını veren Kelly, “Az önce söylememem gereken bir şey mi söyledim?” diye ekledi. Bu cümlenin akabinde her ikisinin de reaksiyonuna bakılırsa, Jason Kelly gerçekten de söylememesi gereken bir şey söyledi. O anı aşağıdaki videonun 11:03 noktasından itibaren izleyerek görebilirsiniz.

Bu cevabı, Mayıs ayındaki paylaşım ile birleştirdiğimiz zaman, bir devam oyununun geliştirilme aşamasında olduğunun ilk işareti olarak alabiliriz. Ne var ki stüdyonun geliştirilme aşamasında olan diğer projesini de göz önünde bulunduracak olursak, proje hakkındaki ilk detaylar için bir süre beklememiz gerekebilir.

Deathloop Konusu

Hikayeye göre Colt ve Julianna adındaki rakip iki suikastçı Blackreef adasında gizemli bir zaman döngüsüne kapılmış durumdadırlar. Bu bağlamda da aynı günü ebediyen tekrar tekrar yaşamaktadırlar. Colt olarak tek kaçış yolu ise gün sıfırlanmadan önce sekiz kilit hedefi suikast ile öldürmek. Bu süreçte, her bir gün size bir şey öğretecek iken yeni yollar deneyecek, istihbarat toplayacak ve yeni silahlar ve yetenekler bulacak ve döngüyü kırmak için elinizden geleni yapmaya çalışacaksınız.

Exit mobile version