Death Stranding Director’s Cut PC için de Geliyor

Önümüzde fazla bir zaman yok gibi...

Death Stranding Director’s Cut PC için de Geliyor

Death Stranding Director’s Cut PC için de duyuruldu. İlkbahar mevsiminde satışa sunulacak olan versiyon ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hideo Kojima İki Yeni Oyun Projesi Üzerinde Çalışıyor!


Kojima Productions tarafından geliştirilmiş olan Death Stranding, 2019 yılı içerisinde PlayStation 4 için satışa sunulmuştu. Her ne kadar oyuncuları kendi içerisinde ikiye bölmüş olsa da, genel olarak başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Kargo şirketlerinin dahil olduğu esprilere de malzeme olan oyun, 2020 yılı içerisinde PC (Epic Games Store ve Steam) için de satışa sunulmuştu.

Geçtiğimiz yılın Summer Game Fest açılış yayını sırasında sürpriz bir duyuruya imza atmış olan Hideo Kojima, çeşitli söylentilerin ardından Death Stranding Director’s Cut versiyonunu PlayStation 5 için duyurmuştu.

24 Eylül 2021 tarihinde satışa sunulan bu versiyon, ana oyuna ek olarak yeni savaşlar, gelişmiş yakın dövüş, Maser silahı, sabit makineli tüfekler, atış poligonu gibi geliştirilmiş çatışma mekanikleri, kargo mancınığı, destek iskeleti, yardımcı bot, atlama rampası gibi ek dağıtım desteği, Fragile parkuru ve yeni hikaye görevleri sunuyor.

Bunlara ek olarak, DualSense kolunun dokunsal geri bildirimi ve uyumsal tetikleyiciler, üç boyutlu ses desteği, hızlı yükleme süreleri ile Performance ve Fidelity olmak üzere iki farklı seçenek de bulunuyor.

Death Stranding Director’s Cut PC Platformuna da Çıkacak

Bir süredir cevabı en çok merak edilen konu, Death Stranding Director’s Cut’ın da ana oyun gibi PC için satışa sunulup sunulmayacağıydı. Yakın bir zaman önce yaşanan sızıntının ardından, 505 Games ve Kojima Productions resmi duyuruyu gerçekleştirdiler.

İlkbahar mevsiminde Epic Games Store ve Steam üzerinden de satışa sunulacak olan Death Stranding Director’s Cut, Intel firmasının yeni Xe Super Sampling grafik teknolojisini kullanacak. Bu teknolojiye bağlı olarak öğrenen bir makine sayesinde, oyuncular oyundaki ortamı arttırılmış performans ve yüksek grafiksel detay ile keşfetme fırsatı bulacaklar.

Steam sayfası üzerinden verilen detaylara bakılırsa, Titan Books tarafından hazırlanmış olan Death Stranding Sanatı dijital kitabı, sırt çantası yamaları, altın ve gümüş Bridges Özel Teslimat takımı kıyafeti ve güç eldivenleri, kiral altın ve çoklu yansıtıcı BB pod özelleştirmesi gibi ek içerikler de oyuncuların beğenisine sunulacak.

Death Stranding Konusu

Hikayesi yakın gelecekte geçen oyun, Sam Porter Bridges (Norman Reedus) karakterinin etrafında dönüyor. Gizemli patlamaların dünyayı sarsması neticesinde Death Stranding adı verilen bir dizi doğaüstü olaylar meydana geliyor. İzgesel yaratıkların tabiata musallat olmasıyla da gezegenimiz kitlesel bir yok oluşun eşiğine geliyor. Sam olarak sizin amacınız ise tahrip olmuş çorak arazi boyunca ilerleyerek insanlığı yaklaşmakta olan yok oluştan kurtarmak olacak.

Exit mobile version