Death Stranding Director’s Cut PC Tarihi Belli Oldu

Sam Porter Bridges ile bir kez daha...

Death Stranding Director's Cut PC Tarihi Belli Oldu

Death Stranding Director’s Cut PC tarihi sonunda netlik kazandı. Mart ayında bizlerle olacak Epic Games Store ve Steam versiyonu için ana oyuna sahip olan oyunculara yükseltme imkanı da sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hideo Kojima İki Yeni Oyun Projesi Üzerinde Çalışıyor!


Metal Gear Solid serisi ile gönüllere taht kurmuş olan Hideo Kojima, bildiğiniz gibi son olarak Death Stranding ile karşımıza çıkmıştı. İlk olarak PlayStation 4 için çıkmış olan oyun, birkaç ay sonrasında da PC (Epic Games Store ve Steam) için de satışa sunulmuştu.

Geçtiğimiz yılın Summer Game Fest açılış yayını sırasında sürpriz bir duyuruya imza atmış olan Hideo Kojima, çeşitli söylentilerin ardından Death Stranding Director’s Cut versiyonunu PlayStation 5 için duyurmuştu. 24 Eylül 2021 tarihinde satışa sunulmuş olan bu gelişmiş sürüm, ana oyuna ek olarak yeni savaşlar, gelişmiş yakın dövüş, Maser silahı, sabit makineli tüfekler, atış poligonu gibi geliştirilmiş çatışma mekanikleri, kargo mancınığı, destek iskeleti, yardımcı bot, atlama rampası gibi ek dağıtım desteği, Fragile parkuru ve yeni hikaye görevleri sunuyor.

Bu yılın başlarında PC (Epic Games Store ve Steam) için de duyurulmuş olan Death Stranding Director’s Cut, yapılan yeni açıklama ile 30 Mart 2022 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Intel firmasının yeni Xe Super Sampling grafik teknolojisini kullanacak olup, Titan Books tarafından hazırlanmış olan Death Stranding Sanatı dijital kitabı, sırt çantası yamaları, altın ve gümüş Bridges Özel Teslimat takımı kıyafeti ve güç eldivenleri, kiral altın ve çoklu yansıtıcı BB pod özelleştirmesi gibi ek içerikler de oyuncuların beğenisine sunulacak.

Eğer kütüphanenizde Death Stranding var ise, Director’s Cut yükseltmesi için 9.99 dolar ödemeniz gerekecek. Henüz oyuna sahip değilseniz de, Epic Games Store ve Steam mağazalarındaki mevcut kampanya döneminden yararlanarak indirimli şekilde satın alabilirsiniz. Ayrıca ana oyundaki kayıt dosyalarınızı geliştirilmiş versiyona aktarmak da mümkün olacak.

Death Stranding Konusu

Hikayesi yakın gelecekte geçen oyun, Sam Porter Bridges (Norman Reedus) karakterinin etrafında dönüyor. Gizemli patlamaların dünyayı sarsması neticesinde Death Stranding adı verilen bir dizi doğaüstü olaylar meydana geliyor. İzgesel yaratıkların tabiata musallat olmasıyla da gezegenimiz kitlesel bir yok oluşun eşiğine geliyor. Sam olarak sizin amacınız ise tahrip olmuş çorak arazi boyunca ilerleyerek insanlığı yaklaşmakta olan yok oluştan kurtarmak olacak.

 

Exit mobile version