Death Stranding Director’s Cut’ın iPhone ve iPad Çıkış Tarihi Duyuruldu

Geri sayım başlasın!

505 Games ve Kojima Productions tarafından yapılan duyuru ile Death Stranding Director’s Cut‘ın iPhone ve iPad çıkış tarihi sonunda netlik kazandı. Ayrıca oyunu ön-sipariş ile satın alabiliyorsunuz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Death Stranding Filmi A24 İş Birliği ile Hazırlanıyor


Hatırlayacağınız üzere Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilen Apple etkinliği sırasında, Assassin’s Creed Mirage, Death Stranding: Director’s Cut, Resident Evil 4 Remake ve Resident Evil Village oyunlarının iPhone ve iPad cihazlarına ve ayrıca Mac bilgisayarlara çıkacağını öğrenmiştik. Bu duyurumum ardından, Resident Evil oyunları 30 Ekim 2023 ve 20 Aralık 2023 tarihlerinde kullanıcılar ile buluşmuştu.

Death Stranding Director’s Cut’ın iPhone ve iPad Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Şimdi ise listedeki bir diğer oyun olan Death Stranding: Director’s Cut’ın iPhone ve iPad cihazlarına çıkış tarihi de belli oldu. 505 Games ve Kojima Productions tarafından yapılan duyuru ile Sam “Porter” Bridges ile çıkacağımız macera için takvimden 30 Ocak 2024 Salı gününü işaretleyebiliriz. Halihazırda ön-sipariş ile alabileceğiniz oyunun fiyatı, ülkemiz için 599.99 TL olarak belirlenmiş.

Death Stranding Director's Cut İçin iOS ve Mac Kullanıcılarına Kötü Haber

iPhone 15 Pro ve M serisi çipe sahip iPad cihazları ve Mac bilgisayarlara çıkacak olan Death Stranding: Director’s Cut, etkileyici görsel gerçekçilik ve performans sunan MetalFX Upscaling gibi Metal 3 özellikleri kullanıyor olacak. Yüksek kare hızının yanı sıra, fotoğraf modu, Cyberpunk 2077 ve Half-Life serisi içerikleri de oyunun içeriğinde yer alacak.

Death Stranding Konusu

Kadrosunda Norman Reedus, Margaret Qualley, Lea Seydoux, Mads Mikkelsen ve Guillermo del Toro gibi önemli isimlerin bulunduğu Death Stranding oyununun hikayesi, Sam Porter Bridges karakterinin etrafında dönüyor. Gizemli patlamaların dünyayı sarsması neticesinde Death Stranding adı verilen bir dizi doğaüstü olaylar meydana geliyor. İzgesel yaratıkların tabiata musallat olmasıyla da gezegenimiz kitlesel bir yok oluşun eşiğine geliyor. Bizim amacımız ise tahrip olmuş çorak arazi boyunca ilerleyerek insanlığı yaklaşmakta olan yok oluştan kurtarmak olacak.

Oyunun Director’s Cut versiyonunda ise ana oyuna ek olarak yeni savaşlar, gelişmiş yakın dövüş, Maser silahı, sabit makineli tüfekler, atış poligonu gibi geliştirilmiş çatışma mekanikleri, kargo mancınığı, destek iskeleti, yardımcı bot, atlama rampası gibi ek dağıtım desteği, Fragile parkuru ve yeni hikaye görevleri bulunuyor.

Exit mobile version