Death Stranding Director’s Cut İçin iOS ve Mac Kullanıcılarına Kötü Haber

Paket dağıtımı 2024'te başlayacak...

505 Games tarafından yapılan açıklama ile Death Stranding Director’s Cut için iOS ve Mac kullanıcıları biraz daha beklemek durumunda kalacaklar. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Death Stranding Filmi A24 İş Birliği ile Hazırlanıyor


Hatırlayacağınız üzere Eylül ayından gerçekleştirilen Apple etkinliği sırasında hem yeni Watch ve yeni modelleri ile iPhone hem de Assassin’s Creed Mirage, Death Stranding Director’s Cut, Resident Evil 4 Remake ve Resident Evil Village oyunlarının iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1 çipi veya daha günceli olan her iPad ve Mac için satışa sunulacağı duyurulmuştu.

Bu oyunlarından Resident Evil Village 30 Ekim 2023 ve Resident Evil 4 Remake de bugün itibarıyla satışa sunulmuş iken, Death Stranding Director’s Cut oyununun da yılın bitiminden önce iPhone 15 Pro ve Pro Max, iPad ve Mac kullanıcıları ile buluşturulması planlanıyordu. Ancak yaşanan bir aksilik sonucu bu yıla yetişmeyecek.

Death Stranding Director’s Cut İçin iOS ve Mac Kullanıcıları 2024’ü Bekleyecekler

Yayıncı 505 Games tarafından yapılan açıklamayla, geliştirici ekibin oyunu iOS tabanlı cihazlar ve Mac için optimize etmek ile uğraştığını ve bu bağlamda daha fazla zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti. Netice olarak da Death Stranding Director’s Cut, 2024 yılının başlarında iPhone 15 Pro ve Pro Max, iPad ve Mac kullanıcıları ile buluşabilecek.

Eylül ayındaki sunum sırasında Apple, iPhone 15 Pro, A17 Pro çipi ile büyük bir performans gelişimine sahne olacağını söylemişti. Altı çekirdekli ekran kartı işlemcisi ve daha hızlı bir Neural Engine sayesinde, daha önceden hiçbir akıllı telefonda görülmemiş seviyede yüksek kaliteli grafiklere ve zengin oyun dünyalarına olanak tanıması ile güçlü bir mobil oyun cihazı olduğu söylenmişti.

Dahası ise şirketin silikon mühendislik grubu başkan yardımcısı Sribalan Santhanam, ekran kartı grafik işlemcisine daha az güç ile daha detaylı ortamlar yaratmaya olanak tanıyan örgü gölgelendirme gibi yeni özellikler eklediklerinden bahsetmişti. iPhone 15 Pro ayrıca bir akıllı telefondaki en hızlı ışın izleme performansı sunan donanım hızlandırmalı ışın izleme teknolojisine de sahip olacakmış.

Şirketin pazarlama kıdemli başkan yardımcısı Greg Joswiak ise, bu seviyedeki performans ile yeni çıkan oyunların artık iPhone 15 Pro modeline de geleceğini vurgulamıştı.

Exit mobile version