Death Stranding 2’de Gerçek Zamanlı Doğal Felaketler Yaşanacak

Her şey hazırlıklı olun diyor Kojima ağabeyimiz...

Death Stranding 2'da Gerçek Zamanlı Arazi Deformasyonu Olacak

Kojima Productions, en az ilk Death Stranding ile olduğu kadar eşsiz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyormuş gibi görünüyor. Yakın bir zaman önce gerçekleştirilen yeni sunumda aktarılanlara bakılırsa, Death Stranding 2‘de gerçek zamanlı doğal felaketler ile karşılaşacağız. Bu da planlarımızın suya düşmesine yol açabilecek.


İlginizi Çekebilir: Fatih Akın Death Stranding 2’de Yer Alacak


Sektörün ünlü isimlerinden Hideo Kojima, stüdyosu ile üç oyun üzerinde çalışıyor. Bunlardan ön-planda olanı da tahmin edebileceğiniz üzere Death Stranding 2: On the Beach. Son gerçekleştirilen State of Play yayını sırasında yaklaşık on dakikalık fragmanı ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başaran oyunun, çıktığı yıla damgasını vuracağına şüphe yok.

Death Stranding 2’de Gerçek Zamanlı Arazi Deformasyonu Bizi Bekliyor

Yakın bir zaman önce Kojima Productions Youtube kanalı üzerinden bir saatlik bir gösterim yapıldı ve Kojima, oyun hakkında ilginç yeni detaylar sundu. Bu sayede, genel Death Stranding 2: On the Beach tablosu da oluşmaya devam ediyor.

Bildiğiniz gibi hikaye olarak ilk oyunun kaldığı yerden devam edecek olan devam oyununda, dünyayı bir araya getirme hedefimiz devam ediyor. Ne var ki bu defa Kuzey Amerika bölgesinde olmayacağımız teyit edildi. Her ne kadar Hideo Kojima herhangi bir bilgi vermemiş olsa da, farklı bir kıtada geçeceğini söyledi.

Bir diğer dikkat çeken bilgi ise, aslında son fragmanda kısa kısa ekranımıza gelen doğal felaketlerdi. Mesela bir dağın bölümünün bütünüyle çöküşü ve güçlü su akıntısına dayanamayan köprünün yıkılışı gibi. Verilen bilgilere göre, Death Stranding 2: On the Beach oyununda gerçek zamanlı arazi deformasyonları olacakmış. Öyle ki depremler, orman yangınları, su baskınları ve daha pek çok doğal felaketler ile karşılaşacakmışız. Bu da elbette planlarımızı anlık olarak değiştirmemize neden olacakmış.

Söz konusu felaketlerin ne denli şiddetli olacağı ve çeşitliliği konusunda bir şey söylenmez iken, söz konusu su baskını ile ilgili olarak Hideo Kojima “Bu bir su baskını. Oyun sırasında arazi gerçek zamanlı olarak değişiyor. Depremler, orman yangınları, su baskınları var, yani dikkatli olmalısınız. Yolunuz kesilebilir.” yorumunda bulundu.

Exit mobile version