Dear Esther: Landmark Edition Sınırlı Süreli Ücretsiz Dağıtılıyor

Yürüme simülasyonu türünü sevenlerin kaçırmaması gerek!

Dear Esther Sınırlı Süreli Ücretsiz Oldu

Dear Esther: Landmark Edition sınırlı süreli ücretsiz olarak dağıtılıyor. Eğer yürüme simülasyonu tarzındaki oyunları seviyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (10 Şubat)


Ücretsiz oyun dendiğinde, akla gelen ilk mağaza tabii ki Epic Games Store. İlk günden bu yana, her hafta değişen sayıda oyunu tek kuruş ödemeden kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Ancak diğer mağazalar da belirli zamanlarda sürprizler ile karşımıza çıkmıştı. Bunlardan bir tanesi olan Steam, sınırlı süreliğine baş başka oyunu ücretsiz olarak kütüphanemize ekleme fırsatı sunuyor: Dear Esther: Landmark Edition.

Çoğu zaman ‘yürüme simülasyonu’ olarak nitelendirilen modern araştırma oyunu olan Dear Esther, The Chinese Room tarafından geliştirilmişti. Esasen Half-Life 2 için bir mod olarak hayat bulan oyunda, ıssız bir adada geziniyoruz ve bize anlatılan aşkın, kaybedişin, suçluluğun ve bedel ödemenin bir araya geldiği hikaye de karşılaştığımız önemli noktalardaki mektup parçaları ile açılıyor.

Dear Esther: Landmark Edition Sınırlı Süreli Ücretsiz Oldu

Bir saatlik oynanış sunması ile bir oturuşta bitirilebilen oyunlardan olan Dear Esther henüz kütüphanenizde bulunmuyor ise, Landmark Edition’ı 16 Şubat 2022 Çarşamba günü TSİ 18:00’a kadar eklemeniz durumunda kalıcı olarak sahip olabilirsiniz.

Landmark Edition ise oyunun Unreal motoru ile yeniden yapılmış versiyonuna ek olarak, oyuna ilham veren şeyleri, The Chinese Room ve Rob Briscoe tarafından nasıl yaratıldığını öğrenmemizi sağlayan bir Directors’ Commentary (Yönetmenlerin Yorumu) modu bulunuyor.

Dear Esther: Landmark Edition Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version