Deadpool Midnight Suns Oyununa Geldi

Ekibin ilk yeni üyesi sahneye çıktı!

Midnight Suns Deadpool İçeriği Yayınlandı

Ekim ayı içerisinde yapılan açıklamalar ile detaylandırılar Midnight Suns Sezon bileti kapsamında dört oynanabilir karakterin oyuna dahil olacağını öğrenmiştik. Bu karakterlerden ilki olan Deadpool Midnight Suns oyununa The Good, The Bad and the Undead içeriği ile dahil oldu. Favori takımınızı kurmanıza olanak tanıyan oyunda, olası bir oyuncu değişikliği yapmanız gerekebilir.


İlginizi Çekebilir: Midnight Suns Sezon Bileti ile Yeni Karakterler Gelecek


Midnight Suns Deadpool İçeriği Neler Getiriyor?

Vampirler ve yeni bir baş kötü karakterin etrafında dönen yeni hikaye içeriğinin bulunduğu The Good, The Bad and the Undead, Abbey için yemek kamyonu ile yeni bir güncelleme, üç ek kahraman görünümü, yedi Abbey kıyafeti ve Deadpool için de üç mayo içeriyor.

Bahsi geçen hikaye görevinde, Red Skull özel koleksiyonundan önemli bir eseri kurtarmada başarısız olan ve bu nedenle de Hydra güçleri ve vampirler ile papaz olmuş Deadpool’un Hunter tarafından kurtarıldığı bir ilerleyişe tanık olacağız. Bu hikaye her ne kadar ana senaryodan bağımsız olusa da, her görev için yeni karakteri ekibinize dahil edebilmeniz mümkün olacak.

Deadpool Katana ve el bombası kullanabiliyor iken, sağlığını belirli bir seviyeye kadar yükselten pasif yeteneği var. Ayrıca En Fuego ile bertaraf ettiğiniz her düşmana karşılık olarak daha da güçleniyorsunuz.

Marvel’s Midnight Suns Konusu

Hikayesi çizgi-roman serisi ile paralel olarak ilerleyecek olan oyunda, ana kötü karakterimiz “Lilith” Hydra tarafından diriltilecek. Kehaneti yerine getirmek için, şeytani ordusunu ve tüm gücünü kullanarak karanlık tarafın kralını geri getirmeye çalışacak.

Bu büyük tehdide yanıt olarak, Lilith’in çocuğu ve onu daha önce yendiği bilinen tek efsanevi kahraman The Hunter’ı canlandırmaya karar veren Yenilmezler de kötü karakterimiz Lilith’e karşı kendi ekipleri ile mücadele edecekler.

Exit mobile version