Dead Space Remake Oynanış Gösterimi Yapılacak

Beklenen gösterim sonunda geliyor...

Dead Space Remake Oynanış Gösterimi Yapılacak

Önümüzdeki hafta, uzun zamandır beklediğimiz Dead Space Remake oynanış gösterimi yapılacak. Bu vesileyle, yeniden yapımın oynanış mekaniklerini ayrıntılı bir şekilde görme imkanımız olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dead Space Remake, GoW’un Kamera Mekaniğini Kullanacak


Bir süredir yeni bir haber alamamış olduğumuz Dead Space Remake, bu hafta itibarıyla geri döndü. God of War (2018) oyununun kamera sisteminin yeniden yapımda da kullanılacağı ve ölmediğimiz takdirde herhangi bir yükleme ekranının olmayacağı söylenmiş olup, Xbox mağazası üzerinden yeni görüntüler yayınlanmıştı.

Oyunun çıkış zamanı yaklaşmaya devam eder iken, resmi Dead Space hesabı üzerinden ‘MAKE US WHOLE’ (BİZİ BÜTÜNLEŞTİR) yorumu ile ilginç paylaşımlarda bulunmuştu. Bunun yanı sıra, resmi Electronic Arts sitesinde ‘Inside Dead Space’ adıyla yeni bir sayfanın açılması da dikkatlerden kaçmadığını söyleyelim.

Dead Space Remake Oynanış Gösterimi Geliyor

Geliştirici stüdyonun ve yayıncının bir şeylerin işaretlerini verdiği bariz bir şekilde ortada iken, işin peşine düşen hayranlar ise ortadaki bu gizemi çözmeyi başardılar. TheSmartAlec1 isimli Twitter kullanıcısı, yaptığı paylaşım ile resmi Dead Space hesabı tarafından parça parça sunulan ipuçlarını bir araya getirmiş ve esasen QR kod olduğunu sonucuna varmış. Bu kod taratıldığında, kısa oynanış kesitlerden oluşan ve 4 Ekim 2022 Salı günü ilk oynanış gösteriminin yapılacağını teyit eden başka bir tanımı gün yüzüne çıkmış.

Bildiğiniz gibi bu zamana kadar gerçekleştirilen canlı yayınlar ile sanat ve ses tasarımlarına ilişkin bilgiler verilmişti. Bu esnada elbette oynanışa dair kısa kısa gösterimler de yapılmış olsa da, tam anlamıyla bir şey görebilmek mümkün olmamıştı. Çözülen QR kod ile ortaya çıkan yeni fragman, beklediğimiz günün yakında geleceğinin müjdesini vermiş oldu.

Dead Space Konusu

Hikaye olarak USG Ishimura gemisinde geçecek olan Dead Space Remake, sıradan bir mühendis olan Isaac Clarke rolünü üstleniyoruz. Görevimiz, mürettebatı Necromorph adı verilen bir yaratık türü tarafından katledilmiş ve enfeksiyona uğramış olan devasa bir gemiyi tamir etmek. Ne var ki karakterimizin ortağı Nicole kayıptır. Biz ise Isaac olarak, araçlarımız ve mühendislik yeteneklerimiz ile tamirat işini yapmaya koyulacağız. Tabii ki bir yandan akıl sağlığımızı korumaya, bir yandan hayatta kalmaya ve bir yandan da USG Ishimura gemisinin de gizemini çözmeye çalışacağız.

Exit mobile version