Dead Space Remake Ön-Sipariş Hediyesi Ücretsiz Oyun Olacak

Dead Space 2'si olmayan kalmasın!

Dead Space Remake Ön-Sipariş Hediyesi Ücretsiz Oyun Olacak

Dead Space Remake, Forspoken ile bu ayın dikkat çeken bir diğer oyunu oluyor. PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak olan yeniden yapım, bildiğiniz gibi ülkemizde ‘tuzlu’ tanımlamasının ötesine geçen bir fiyattan ön-siparişe açılmıştı. Eğer çılgınlık yapıp da çıkışından önce Steam üzerinden satın alırsanız, Dead Space Remake ön-sipariş hediyesi olarak ücretsiz bir oyun elde edeceksiniz.


İlginizi Çekebilir: Dead Space Remake Intensity Director Mekaniği ile Gelecek


Efsanevi Viscreal Games tarafından geliştirilmiş olan orijinal oyunun Frostbite motoru ile yeniden yapımı, bizi bir kez daha USG Ishimura adı verilen maden gemisine götürecek. Sıradan bir mühendis olan Isaac Clarke rolünü bir kez daha üstlenecek ve bir yandan gemiyi tamir ederken, bir yandan da korku dolu akıl almaz olaylar ile akıl sağlığımızı kaybetmeden başa çıkmaya çalışacağız.

Dead Space Remake Ön-Sipariş Hediyesi Ücretsiz Dead Space 2

Önümüzde üç haftadan az bir zaman kaldı. 27 Ocak 2023 tarihinde satışa sunulacak olan Dead Space Remake oyununu halihazırda Steam mağazasından satın almışsanız veya alacaksanız, Dead Space 2 oyununa ücretsiz olarak sahip olma hakkı kazanmış oluyorsunuz.

Bu aslında biraz ilginç bir tercih oldu diyebiliriz. Malum, ikinci oyun bu zamana kadar pek çok kez indirime girmiş ve alınabilir seviyelere düşmüştü. Türe meraklı olan kullanıcılar elbet kütüphanelerine eklemişlerdir. Görünüşe göre Electronic Arts, kütüphanesinde Dead Space 2 olmayan kalmasın istiyor olacak ki yeniden yapımı satın alanlara bu oyunu hediye etmeyi uygun bulmuş.

2011 yılının Ocak ayında satışa sunulmuş olan devam oyunu, orijinal oyunun üç yıl sonrasında geçiyor. USG Ishimura gemisinde yaşananların ardından kendisine gelmeye çalışan Isaac Clarke, Marker isimli bir tuhaf bir insan yapısını keşfedince, kendisini Saturn gezegeninin etrafında dönen Sprawl adındaki devasa bir uzay istasyonunda buluyor. Bulunduğu konuma nasıl geldiğini bilmeyen Clarke, başka bir Necromorph salgı ile karşı karşıya kalıyor ve bu kaosu sona erdirecek cevapları aramak için mücadeleye giriyor.

Exit mobile version