Dead Space Remake İnceleme Puanları

USG Ishimura'yı özlediniz mi?

Dead Space Remake İnceleme Puanları

Dead Space serisi, on yıllık bir aranın ardından, yarın itibarıyla dönüş yapıyor. Her ne kadar seriye yepyeni bir üye katılmıyor olsa da, orijinal oyunun yeniden yapımı ile aşina olduğumuz USG Ishimura gemisine geri dönüş yapacağız. Bugün 19:00 sıralarında kalkan ambargo sonrasında, Dead Space Remake inceleme puanları da yayınlandı. Bizim de inceleme yazımızı aynı zamanlarda sizlere ulaştırdığımız yeniden yapım bakalım nasıl olmuş? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dead Space İnceleme


Hikaye olarak USG Ishimura gemisinde geçen Dead Space oyununda, sıradan bir mühendis olan Isaac Clarke rolünü üstleniyoruz. Görevimiz, mürettebatı Necromorph adı verilen bir yaratık türü tarafından katledilmiş ve enfeksiyona uğramış olan devasa bir gemiyi tamir etmek. Ne var ki karakterimizin ortağı Nicole kayıptır. Biz ise Isaac olarak, araçlarımız ve mühendislik yeteneklerimiz ile tamirat işini yapmaya koyulacağız. Tabii ki bir yandan akıl sağlığımızı korumaya, bir yandan hayatta kalmaya ve bir yandan da USG Ishimura gemisinin de gizemini çözmeye çalışacağız.

Dead Space Remake İnceleme Puanları Ne Diyor?

Metacritic sitesine baktığımızda, genel ortalamanın 89 / 100 seviyesinde olduğu görülebiliyor. Platformlara göre dağılımı ise PC için 87 / 100, PlayStation 5 için 89 / 100 ve Xbox Series için de 88 / 100. Oyun sektörünün önde gelen mecralarının da dahil olduğu inceleme puanlarının tamamına aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük PC Gereksinimleri

Önerilen PC Gereksinimleri

 

Exit mobile version