Dead Space Remake Grafik Modları Detaylandırıldı

Klasik olarak Kalite ve Performans modları bekliyor...

Dead Space Remake Grafik Modları Detaylandırıldı

Electronic Arts ve Motive Studios, PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları için Dead Space Remake grafik modları ile ilgili detaylı açıklamada bulundu. Yani oyunu 60 FPS akıcılığında oynayabilmek mümkün olacak. Detaylar haberimizde.


İlginiz Çekebilir: Dead Space Remake Ön-Sipariş Hediyesi Ücretsiz Oyun Olacak


USG Ishimura gemisine yeniden dönüş için önümüzde fazla bir zaman kalmadı. Geliştirilmiş Frostbite motoru ile gerçeğe yakın görsellik ve etkileyici bir atmosfer ile benzer korkuları yeniden yaşayacağımız Dead Space Remake için PC gereksinimleri Ekim ayı içerisinde gün yüzüne çıkmıştı. Yeni detayları biz oyunculara sunmaya devam eden Electronic Arts ve Motive Studios, PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarında sunulacak olan grafik modlarını da detaylandırdılar.

Dead Space Remake Grafik Modları Ortaya Çıktı

Mevcut nesilde çıkan oyunlardan da aşina olduğumuz şekilde, bizleri Kalite ve Performans olmak üzere iki farklı grafik modu bekliyor. Eğer görsel kaliteye önem veren bir oyuncuysanız, ışın izleme teknolojisi ile 4K çözünürlükte 30 FPS akıcılığında bir deneyimin sizi bekleyeceğini söyleyelim. Eğer önemli olan akıcılık derseniz, o zaman da ışın izleme kapalı bir şekilde 1440p çözünürlükte 60 FPS akıcılığında oynayabilmeniz mümkün olacak.

 

En Düşük Gereksinimler 

Önerilen Gereksinimler 

Dead Space Konusu

Hikaye olarak USG Ishimura gemisinde geçen Dead Space oyununda, sıradan bir mühendis olan Isaac Clarke rolünü üstleniyoruz. Görevimiz, mürettebatı Necromorph adı verilen bir yaratık türü tarafından katledilmiş ve enfeksiyona uğramış olan devasa bir gemiyi tamir etmek. Ne var ki karakterimizin ortağı Nicole kayıptır. Biz ise Isaac olarak, araçlarımız ve mühendislik yeteneklerimiz ile tamirat işini yapmaya koyulacağız. Tabii ki bir yandan akıl sağlığımızı korumaya, bir yandan hayatta kalmaya ve bir yandan da USG Ishimura gemisinin de gizemini çözmeye çalışacağız.

Exit mobile version