Dead Island 2 İçin Yeni Hikaye Genişlemeleri Gelecek

Adadaki işimiz henüz bitmedi...

Dambuster Studios, Dead Island 2 için iki yeni hikaye genişlemesi duyurdu. Expansion Pass sahiplerinin ek ücret ödemeden erişebilecekleri bu genişlemeler ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: XDefiant İçin Açık Seans Testi Duyuruldu


2014 yılının E3 fuarında duyurulmuş olan Dead Island 2, geçtiği karanlık dönemin ardından, en nihayetinde Nisan ayında satışa sunuldu. İlk üç günde bir milyon adet ve çıkışının üzerinden geçen yedi gün içerisinde de iki milyon adet satış barajını geçen oyun, Deep Silver tarihindeki en büyük çıkış yapan oyun olma özelliğini de eline geçirmişti.

Optimizasyon konusunda da hayli göz dolduran Dead Island 2, eleştirmenlerden oldukça yüksek puanlar almış ve oyuncular tarafından da fazlasıyla beğenilmişti. Diğer bir deyişle, dokuz yıllık bekleyişe değdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Dead-Island-2-Expansion-Pass

Dead Island 2 Hikaye Genişlemeleri Neler Sunacak?

Yakın bir zaman önce de Dambuster Studios, oyunun içerik yol haritasını paylaştı. Buna göre, 2023 yılının dördüncü çeyreğinde ve 2024 yılının da ikinci çeyreğin çıkması beklenen iki hikaye genişlemesi bizi bekliyor.

Genişlemelerden ilki olan Haus, zombi kıyametine hazırlık yapan bir milyarder ile alakalı olacak. SOLA Festival ise, genişlemeye adını veren festivali sunacak bizlere ve Los Angeles şehrinde coşkuya giden yolda çevre dostu numaraları yapabilecek ve her seferinde de dünyayı kurtarabilecekleri bir çılgınlığa imza atacak insanlar ile karşılaşacağız.

Expansion Pass sahiplerinin ek ücret ödemeden erişebilecekleri bu genişlemelerin her ikisi de yeni düşmanlar, görevler, silahlar, yetenekler ve yeni bölgeler olacak.

Exit mobile version