Dead Island 2 Türkçe Yama Yayınlandı

Yaşasın Türkçe oyun oynamak!

Uzun zamandır beklenen Dead Island 2 Türkçe yama sonunda yayınlandı. Eğer oyunu kendi dilimizde oynamak istiyorsanız, bu yamayı kaçırmayın deriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Türkçe Çıkacak Rise of the Ronin’in Ön-Sipariş Fiyatı Belli Oldu


Bildiğiniz gibi ülkemizde Türkçe dil desteği bulunmayan oyunlara bu desteği sunan pek çok ekip var ve içlerinden en önemlilerinden birisi de Anonymous Çeviri. Geçmişte pek çok önemli oyuna destek sunan ekibin yeni çalışması ise Dead Island 2 Türkçe yama oldu.

Dead Island 2 Türkçe Oldu!

15 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla çevirisine başlanan ve yeni yıla girmemiz ile tamamlanan yamayı buradan indirebilirsiniz. Kurulumu gerçekleştirdiğinizde de, menüler, diyaloglar, görev talimatları, oyun içi belgeler ve tamamıyla Türkçe olacak. Gösterilen özen ile detaylar ve ince espriler de korunduğu için, oyundaki her şeyi anlayabileceğiniz için konuya tam anlamıyla hakim olup daha fazla keyif alabileceksiniz.

Dead Island 2 Kooperatif Oynanış Detayları

İlk olarak 2014 yılının E3 fuarında duyurulmuş olan Dead Island 2, pek çok kez stüdyonun değiştirildiği ve bu bağlamda da gecikmelerin yaşandığı karanlık bir dönemde geçmişti. Dambuster Studios ile anlaşılmasının ardından, 2022 yılının GamesCom fuarında yeniden duyurulmuş olan yeni oyun ile 2023 yılının Şubat ayında en nihayetinde buluşmuştuk.

Halihazırda PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarında bulunan Dead Island 2, zombi istilası altında olup da karantinaya alınmış Los Angeles şehrine geçiyor. Yaşanan bir uçak kazasının ardından, enfeksiyon kaptıktan sonra bağışıklık kazanmanın ötesine geçen bir karakterin rolüne bürünüyoruz. Nihai hedefimiz ise, bizim gibi olan diğer karakterler ile yaşanan salgının ardındaki sis perdesini aralamaya çalışıyoruz. Elbette bu aşamada, büyük bir hayatta kalma mücadelesi söz konusu oluyor.

Exit mobile version