Dead Island 2 Steam Mağazasına da Geldi

Los Angeles, şimdi de Steam kullanıcılarını bekliyor!

Deep Silver ve Dambuster Studios tarafından Şubat ayında yapılan duyurunun ardından, en sonunda Dead Island 2 Steam mağazasının da geldi. Eğer Epic Games Store ile aranız yoksa, işte size gün doğdu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dead Island 2 Türkçe Yama Yayınlandı


Bildiğiniz gibi Dead Island 2, 2014 yılının E3 fuarında duyurulmasının ardından epey uzun süreli bir karanlık dönemden geçmişti. Sayısız kez ertelenen oyunun bir o kadar da geliştirici değiştirdiğine şahit olmuştuk. 2022 yılının GamesCom fuarında yeniden duyurulduktan sonra, 2023 yılının Nisan ayında satışa sunulmuştu.

Dokuz yıllık bekleyişe değen Dead Island 2, oyun mecralarından yüksek puanlar almış ve oyuncular tarafından da epey övülmüştü. PC tarafında sınırlı süreliğine sadece Epic Games mağazası üzerinden satın alınabilen yeni Dead Island, Steam mağazasının da yolunu tutmuştu.

Dead Island 2 Steam Mağazasına Ne Zaman Geliyor?

Deep Silver ve Dambuster Studios tarafından yapılan sevindirici duyurunun ardından Los Angeles macerası, geçtiğimiz dakikalarda Steam kullanıcıları için de başladı. Oyunun standart sürümü 22.49 USD (730.92 TL), Deluxe sürümü 24.49 USD (795.92 TL) ve Gold sürümü de 29.99 USD (974.67 TL)

Amy, Bruno, Dani, Ryan, Carla ve Jacob karakterlerinden birini seçerek başladığımız oyunun hikayesi, salgın dolayısı ile karantinaya alınmış Los Angeles şehrinde geçiyor. Enfeksiyon kaptıktan sonra bağışıklık kazanmanın ötesine geçen bir karakterin rolüne bürünüyor ve bizim gibi olan diğer karakterler ile yaşanan salgının ardındaki sis perdesini aralamaya çalışıyoruz. Elbette bu süreçte, büyük bir hayatta kalma mücadelesi de bizi bekliyor.

Her ne kadar irili ufaklı pek çok bölge ve hem ana hem de yan görevler olsa da, açık dünya oynanışın sunulmadığını söyleyelim. Bunun yanı sıra, Dead Island 2 oyununun oynanışında, F.L.E.S.H. sistemi kullanılıyor. Bu sisteme bağlı olarak, kullandığınız silah fark etmeksizin, düşmanınıza verdiğiniz hasar vurduğunuz bölgeye bağlı olarak farklı ve gerçekçi bir şekilde meydana geliyor. Ayrıca yetenek ağacı yerine de kart sisteminin kullanıldığını söyleyelim. Her türden farklı yeteneğin temsil edildiği haneler topluluğu var ve anlık olarak istediğimiz kartı çıkartabiliyor ve yerine başka bir yetenek kartı ekleyebiliyoruz. Haliyle, duruma uygun bir avantaj yakalayabilmek de anında mümkün oluyor.

Dead Island 2'ye Bir Erteleme Daha!

Dead Island 2 PC Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version