Dead Island 2 İçin Yeni Fragmanlar Yayınlandı

Çılgın bir oyun bizleri bekliyor!

Dead Island 2 İçin Yeni Fragmanlar Yayınlandı

Geliştirilme süreci Duke Nukem Forever oyununa dönmekten sonradan kurtulan Dead Island 2, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda yeni bir erteleme ile 28 Nisan 2023 tarihine alınmıştı. Bizleri yeni bir zombi felaketinin tam ortasına bırakacak olan oyun, PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor. Halihazırda ön-sipariş ile alabileceğiniz yeni Dead Island için Deep Silver ve Dambuster Studio tarafından yeni bir sunum gerçekleştirildi.


İlginizi Çekebilir: Dead Island 2 Açık Dünya Olmayacak Mı?


Dead Island 2 Sunumuyla Yeni Detaylar Açıklığa Kavuştu

Toplamda on beş buçuk dakika kadar süren sunum sırasında, Alexa Game Control (Alexa Oyun Kontrolü) ve ön-sipariş hediyeleri gösterilir iken, HELL-A sürümü de yeni bir fragman ile tanıtıldı.

HELL-A aslında bir nevi Los Angeles şehrinin kısaltması L.A.’in yeni oyuna uyarlamış bir versiyonu ve fragman boyunca, geliştirilebilir silahlar, çatışma sistemi ve zombileri gösteriliyor. Bununla birlikte oyunun HELL-A sürümü, oyunun metal kutulu versiyonunu, Expansion Pass eklentisini, Venice Beach Travel haritasını, altı Slayer Tarot kartı, Dead Island 2 yaması, iki süs iğneli rozet ve silah ve karakter paketleri içerecek.

Sürüm fark etmeksizin oyunu ön-sipariş ile satın almanız durumunda da Memories Of Banoi paketi hediyeniz olacak. Bu paketin içeriğinde Banoi War golf sopası, Memories of Banoi beyzbol sopası, silah takviyesi olan Balanced ve Personal Space adıyla yetenek kartı bulunuyor.

Alexa Oyun Kontrolü özelliği ise oyunu sesiniz ile kontrol etmenize olanak tanıyacak. Ne var ki bu, oyunun PC ve Xbox versiyonlarında olup Birleşik Devletler, Kanada ve Birleşik Krallık ülkelerinde ve İngilizce seçeneğiyle geçerli olacak.

Exit mobile version