Dead Island 2 Genişlemesi Haus, Kasım Ayında Geliyor

Yeni bir mekan, yeni bir hikaye...

Deep Silver ve Dambuster Studios, yaptıkları duyuru ile Dead Island 2 genişlemesi Haus için çıkış tarihini netleştirdiler. Bizlere yepyeni bir hikayenin sunulacağı içerikte, yeni silahlar ve kartlar da kullanabileceğiz. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Yeni Dead Island 2 Oyun Modu Hazırlanıyor


Geçtiğimiz haftalarda verilen bilgiler ışığında, uzun zamandır geliştirilme aşamasında olup da en nihayetinde Nisan ayında çıkan Dead Island 2 için iki büyük genişlemenin yayınlanacağı müjdelenmişti. Bunlardan ilki, 2023 yılının son çeyreğinde ve diğeri de 2024 yılının ikinci çeyreğinde yayınlanacaktı. Dün itibarıyla Dead Island 2 genişlemesi Haus için çıkış tarihi belli oldu.

Dead Island 2 Genişlemesi Haus Detayları

Bizleri Los Angeles şehrinin Malibu ilçesine götürecek olan Haus, esasen bir milyarderin villası oluyor. Hikayeye göre, biz oraya vardığımızda da milyarderin yandaşları hayatta kalabilmek için mücadele ediyor olacaklar. Grubun lideri olan Konstantin, içinde bulunduğumuz durumun yeni bir geleceğin en iyi örneği olduğu yönünde bir kehanette bulunacak. Bizim görevimiz ise onlara bu konuda yanıldıklarını göstermek olacak.

Dead Island 2 Genişlemesi Haus, Kasım Ayında Geliyor

Deep Silver ve Dambuster Studios tarafından verilen detaylara göre Haus, biyom labirenti olarak hem sığınak hem de düşmanlarımızı bertaraf etmemize yardımcı olacak bir makine görevi görecek. Bununla birlikte, genişleyen hikaye anlatımının etkilerini de görebileceğiz.

Dead Island 2 genişlemesinde ayrıca K-ROSSBOW, Hog Roaster ve Dead Islands adı altında yeni ekipmanlar ve silahlar ve sekiz yeni yetenek kartı da bulunacak.

Exit mobile version