Dead Island 2 Çıkış Tarihi Erkene Alındı

Nisan ayında Los Angeles'a gidiyoruz...

Dead Island 2 Çıkış Tarihi Erkene Alındı

Deep Silver ve Dambuster Studios tarafından yapılan duyuru ile Dead Island 2 çıkış tarihi bir hafta erkene alındı. Yani oyunumuza beklenenden erken kavuşacağız. Dokuz yıla yakın bekleyiş de böylece sona ermiş olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Dead Island 2 Oynanış Videosu Paylaşıldı


Dead Island 2 ile buluşacağımız gün artık sonunda geliyor. Esasen 2014 yılında duyurulan oyunun geliştirilme süreci sırasında bir hayli büyük sıkıntılar yaşanmıştı. Üç defa geliştirici değiştirilmişti. GamesCom 2022 fuarındaki geri dönüşünün ardından da pek çok erteleme haberiyle karşılaşmıştık, ama Nisan ayı içerisinde neredeyse dokuz yıl süren beklenen buluşmayı gerçekleştireceğiz.

Dead Island 2 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Son yayınlanan oynanış videosu sonrasında, bugün itibarıyla Deep Silver ve Dambuster Studios tarafından yapılan duyuru ile PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan Dead Island 2 için hem geliştirilme süreci tamamlandı hem de çıkış tarihi 28 Nisan 2023 Cuma gününden 21 Nisan 2023 Cuma gününe alındı. Yani normalinden bir hafta önce satışa sunulacak.

Sizin de bildiğiniz üzere bir oyunun nihai sürüme ulaşması demek, cilalama aşamasının da tamamlanmış olduğu ve fiziksel sürümlerin seri basıma yollandığı anlamını taşıyor. Bununla birlikte, her ne kadar Cyberpunk 2077 gibi bir istisna olsa da, yeni bir erteleme haberiyle karşılaşmayacağız.

Önümüzde daha iki buçuk ay civarı bir zaman olduğu için, tanıtımlar elbette devam edecektir. Haliyle devam oyunu hakkında yeni detaylar, fragmanlar ve oynanış videoları için bekleyişe geçebiliriz.

Dead Island 2 Konusu

Zombi istilası altında olup da karantinaya alınmış Los Angeles şehrine gidecek ve enfeksiyon kaptıktan sonra bağışıklık kazanmanın ötesine geçen bir karakterin rolünde olacağız. Nihai hedefimiz ise, bizim gibi olan diğer karakterler ile yaşanan salgının ardındaki sis perdesini aralamaya çalışmak olacak. Elbette bu aşamada, büyük bir hayatta kalma mücadelesi de bizi bekliyor olacak.

 

Exit mobile version