Dead Island 2 Bu Yıl Geri Dönebilirmiş

The Game Awards 2022 şovu hedefleniyormuş...

Dead Island 2 Bu Yıl Geri Dönebilirmiş

Dead Island 2 bu yıl içerisinde yeniden duyurulabilirmiş. Son olarak Şubat ayında haber aldığımız oyun için geri dönüş zamanı geliyor gibi. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni Dead by Daylight ve Resident Evil İşbirliği Duyuruldu


2012 yılında geliştirilmesine başlanan yeni Dead Island, 2014 yılında duyurulmuştu. O sıralarda oyun, Yager Developments stüdyosu tarafından geliştirilmekteydi ama 2015 yılının Temmuz ayında Deep Silver ile yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle iki tarafın yolları ayrılmış ve 2016 yılında da bayrağı Sumo Digital devralmıştı.

Ne var ki Sumo Digital ile de yaşanan sorunlar, Dead Island 2 oyununun bir kez daha geliştirici değiştirmesine neden olmuştu. Dumbster Studios ile 2019 yılında varılan anlaşma sonrasında geliştirilme sürecine devam edilen oyun ile ilgili olarak, Şubat ayında sürpriz bir gelişme yaşanmıştı. Youtube kanalı üzerinden bir yayınlayan Tom Henderson, oyunun iyi bir durumda olduğunu ve yılın son çeyreğinde çıkmasının beklendiğini müjdelemişti. Ancak önümüzdeki yıla sarkma ihtimalinin olduğunu da sözlerine eklemişti, ki bu daha olası görünüyor.

Öte yandan hikayenin bütünüyle değiştirildiğinden de bahsetmişti. Öyle ki zombi salgınının yol açtığı bir uçak kazasından şans eseri kurtulacağımız, ama devamında canımızı dişimize takacağımız bir senaryonun bizleri beklediği söylenmişti.

Dead Island 2 Bu Yıl Geri Dönüyor Mu?

Dead Island 2 hakkında güncel bilgiler vermeye uzun bir zamandan sonra devam eden Tom Henderson, anonim bir kaynaktan aktardığı bilgiler ile oyunu yeniden gündeme taşımayı başardı. Söylenene göre The Game Awards 2022 şovunda yeniden bir duyuru yapılacakmış. Çevrimiçi kooperatif desteğinin büyük önem arz edeceği söylenen Dead Island 2, beş veya altı yeni karakter ile karşımıza çıkacakmış.

Her ne kadar bu ayın sonlarına doğru gerçekleştirilecek olan GamesCom 2022 de iyi bir zaman olacak olsa da, daha büyük bir şova sahne The Game Awards 2022’nin çok daha iyi bir seçim olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu noktada, anonim kaynağın aktardığı bilginin ne denli doğru olabileceği de tartışmaya açık. Bu nedenle, aktarılan bilgileri söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version