Dead Island 2’nin Açılış Bölümü Gösterildi

Oyun nasıl açılıyormuş bir bakalım...

Dead Island 2'nin Açılış Bölümü Gösterildi

Eğer geriye kalan on gün içerisinde kıyamet kopmazsa, duyurulmasının üzerinden geçen dokuz yılın ardından Dead Island 2 ile 21 Nisan 2023 tarihinde buluşacağız. Her geçen gün heyecanımız artar iken, IGN First programı kapsamında Dead Island 2’nin açılış bölümü gösterildi. Bakalım ilk on bir dakikada bizi neler bekliyor?


İlginizi Çekebilir: Dead Island 2 Oynanış Süresi Belli Oldu


E3 20214 fuarında duyurulmuş olan ikinci Dead Island, Los Angeles şehrinde geçecek. Zombilerin istila ettiği şehir, karantina altına alınıyor ve biz de enfeksiyon kaptıktan sonra bağışıklık kazanan bir karakterin rolüne bürünüyor. Amacımız ise salgının arkasındaki gerçeği öğrenmek. Bu süreçte elbette bizim gibi bağışıklık kazanmış olan başka karakterler ile karşılaşacak ve yardımlaşacağız.

Pek çok kez ertelenen, hakkında sızıntı bilgiler ve oynanış videoları ile karşılaştığımız Dead Island 2, PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarında satışa sunulacak. Muhtemelen bir yıl sonrasında da Steam mağazasına gelecektir.

Dead Island 2’nin Açılış Bölümü 

Geri sayım devam eder iken, IGN First kapsamında bizi nasıl bir açılışın beklediğini de öğrenmiş olduk.

Daha önceden de bahsedildiği üzere, yaşanan bir uçak kazasından kurtulanlardan olan karakterimizin enkaz halindeki uçtaktan çıkışını görmemizle başlıyor video. İlk birkaç dakika etrafı görebilme fırsatımızın olmasının ardından, bizim gibi kazadan kurtulan diğer karakterler ile de karşılaşıyoruz. Arada geçen konuşmaların ve yaşananların ardında, en nihayetinde ilk zombi saldırısına da uğramamız ile esas aksiyon başlıyor.

Fena olmayan bir açılışın olduğunu söyleyebiliriz. Sondaki sekansa da Dead Island 2 için yeterince heyecanlanmamızı sağlayacak cinsten diyebiliriz. Peki siz yeni oyun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Exit mobile version