Dead by Daylight Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabiliyor

Bu fırsatı kaçırmayın!

Dead by Daylight Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabiliyor

Behaviour Interactive tarafından Steam üzerinde düzenlenen yeni program ile Dead by Daylight sınırlı süreli ücretsiz olarak oynanabiliyor. Henüz oyunun dünyasına giriş yapmamışsanız, güzel bir fırsat sizi bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dead by Daylight da Film Oluyor!


2016 yılında yayınlanmış olan Dead by Daylight, asimetrik çok oyunculu hayatta kalma oyunları arasında önemli bir yere sahip. Zaman içerisinde gerçekleştirilen sayısız işbirlikleri ile popülerliğine popülerlik katmış olan oyun, bir seri katile karşı dört kurbanın haritadan kaçış mücadelesi üzerine kurulu. Eğer Behaviour Interactive tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan Dead by Daylight evrenine henüz dahil olmamışsanız, önümüzdeki beş gün boyunca karar vermek için iyi bir fırsatınız oldu diyelim.

Dead by Daylight Sınırlı Süreli Ücretsiz Oldu!

Halihazırda devam eden sınırlı süreli ücretsiz oynama programı, 13 Mart 2023 Pazartesi günü sona erecek. Bu vesile ile oyun hakkında tam bir fikir sahibi olabileceksiniz. Eğer yaşadığınız deneyimden memnun kalırsanız, bütün versiyonlarını kapsayan indirimli satışlar sizleri bekliyor;

Yeni Dead by Daylight Bölümü Yayınlandı

Oyun için dün itibarıyla Tools of Torment bölümü de yayınlandı. Steam üzerinden 89 TL, PlayStation mağazasından 119 TL ve Xbox mağazasından da 33.75 TL karşılığında satın alabileceğiniz bu içerikte, Kafatası Taciri adıyla yeni bir katil, Thalita ve Renato Lyra adıyla iki yeni kurban ve Baştan Savma Prototipi (Kafatası Taciri), Altın Hırs (Thalita) ve Altın Dokunuşu (Renato) olmak üzere üç özel kozmetik eşya bulunuyor.

Exit mobile version