Dead by Daylight Mobile Tam Sürüm için Tarih Verildi

Aynı gün bir de büyük güncelleme yayınlanacak...

Dead by Daylight Mobile oyununun tam sürümü için tarih verildi. Ayrıca ön-kayıtlar da açıldı. Peki ilk olarak 2020 yılında oyuncular ile buluşmuş olan mobil versiyonun tam sürümü ne zaman çıkıyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni DOOM Oyunu Duyuruldu


Mobil sürüm Dead by Daylight, 2019 yılı içerisinde duyurulmuş ve oluşturulmuş ayrı bir ekip ile oyunun Android ve iOS tabanlı cihazlar için optimize edilmesine başlanmıştı. Ne var ki sonradan, hata çözümlemeleri ve optimizasyon için daha fazla zaman ihtiyaç duyulmasından dolayı 2020 yılına kaydırılmıştı. 16 Nisan 2020 tarihinde EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika), Amerika ve Güney Asya bölgelerinde yayınlanmış olan Dead by Daylight Mobile, 2022 yılının Mayıs ayı itibarıyla yirmi beş milyon indirmeye ulaşmıştı.

Dead-by-Daylight

Dead by Daylight Mobile Tam Sürüm İçin Ön-Kayıtlar Açıldı

Behaviour Interactive tarafından yapılan yeni duyuru ile mobil versiyonun tam sürümü, 15 Mart 2023 tarihinde yayınlanacak olan büyük güncelleme ile oyuncular ile buluşacak. Eğer dilerseniz, buradan ön-kayıt yaptırabiliyorsunuz.

Tarih duyurusuna ek olarak, tam sürüm için gerçekleştirilecek olan kıyafet ve saç fizikleri için görsel iyileştirmelerine ek olarak, daha iyi ışıklandırma, dinamik gölgelendirme ve mobil cihazların ekranlarına tam uyum sağlayabilmesi için bütünüyle revizyondan geçirilecek olup kontroller de en iyi deneyimin sunulabilmesi için en uyumlu hale getirilecek.

İçerik anlamında katiller için özel Memento Mori animasyonlarının bulunacağı Premium Tier dahil pek çok kozmetik bulunacak. Ayrıca, yine mobil versiyon için Rift de devreye sokulacak. Rift için sezon bileti tanımlaması yapılıyor. Her bir sezon iki ay sürecek ve oyunculara eşsiz yeni kozmetik sunulacak.

Son olarak, Dead by Daylight Mobile için ön-kayıt yaptıran oyuncuların özel oyun içi eşyalar kazanabilecekler özel bir topluluk etkinliğine katılımda bulunabilme şansı yakalamaları ve gerçek ödüller kazanabilmeleri mümkün olacak. Buna ek olarak, kayıt yaptıran istisnasız herkese özel oyun içi hediye dağıtılacak iken, özel görevleri tamamlayanlar da Feng Min kıyafeti açacak.

Ön-kayıt etkinliğine katılımda bulunan kullanıcılar ise Gecco.co tarafından üretilmiş ve The Spirit, The Trapper ve The Wraith baz alınarak hazırlanmış heykelciklerden birini kazanma şansı yakalayacaklar. Ön-kayıtların bir milyon barajının geçilmesi durumunda, bütün oyuncular 15 Mart 2023 tarihinde yayınlanacak olan büyük güncelleme ile yirmi Sinister Stone, on bin Iridescent Shard ve yüz elli bin Bloodpoint kazanacak.

Exit mobile version