Dead by Daylight Iron Maiden ile İş Birliğine Gitti

Aramıza bir parça hoş geldin, Eddie!

Dead by Daylight Iron Maiden ile İş Birliğine Gitti

Dead by Daylight Iron Maiden ile iş birliği ile içerik anlamında zenginleşmeye devam ediyor. Peki bu iş birliği ile oyunculara neler sunuluyor? Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 1 Çapraz Platform Desteği Haftaya Geliyor


Geçmişinde önemli iş birlikleri ile karşımıza gelen Dead by Daylight, hem hayatta kalan hem de katil kadrosunu epey genişletmişti. Ayrıca harita yelpazesinin de önemli ölçüde çeşitlendiğini söyleyebiliriz. Yani asimetrik çok oyunculu hayatta kalma oyununa henüz girişmemişseniz ama girişmeyi düşünüyorsanız, çeşitlilik anlamında sizin için bir derya deniz olduğunu söyleyebiliriz. Şimdi de bu iş birliklerine bir yenisi ekleniyor. Hem geliştirici hem de yayıncı konumunda bulunan Behaviour Interactive tarafından yapılan duyuru ile Dead by Daylight Iron Maiden ile iş birliğine gitti.

Dead by Daylight Iron Maiden İş Birliği Neler Getiriyor?

Her ne kadar karakter anlamında bir şeyler göremeyecek olsak da, katil tarafı grubun maskotu Eddie ile bağlantılı kıyafet seçeneklerinin olacağını söyleyelim. Bunlar da The Deathslinger, The Doctor, The Dredge ve The Oni olarak sıralanıyor. Hayatta kalan tarafı için de özel olarak tasarlanmış Iron Maiden tişörtleri de bulunuyor. Ayrıca bu kozmetik eşyalardan herhangi birini giydiğinizde de lobide Fear of the Dark şarkısı çalacak.

Yeni Dead by Daylight Bölümü Geliyor

Iron Maiden iş birliğinin haricinde, önümüzdeki ay içerisinde Dead by Daylight için All Things Wicked adı altında yeni bir bölüm daha geliyor. Halihazırda test aşamasında olan bu bölüm, katil tarafına Meçhul (The Unknown) ve hayatta kalan tarafına da Sable Ward adında yeni bir karakteri ve Greenville Meydanı isimli yeni bir haritayı oyuna ekliyor.

Merak edilen tüm detaylar 12 Mart 2024 Salı günü açıklanacak iken, duyuru fragmanına da aşağıdan göz atabilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Exit mobile version