Dead by Daylight’ın Cadılar Bayramı Etkinliği Yakında Başlıyor

Haunted by Daylight geri dönüyor...

Dead by Daylight'ın Cadılar Bayramı Etkinliği Yakında Başlıyor

Behaviour Interactive tarafından yapılan duyuru ile Dead by Daylight’ın Cadılar Bayramı etkinliği, Çarşamba günü başlayacak. Aşina olduğumuz şekilde Haunted by Daylight, üç haftaya yakın bir süre devam edecek.


İlginizi Çekebilir: Hitman: Blood Money Reprisal Duyuruldu


Dead by Daylight’ın Cadılar Bayramı Etkinliği Geri Dönüyor

Bu ay bildiğiniz gibi Cadılar Bayramı dönemi ve pek çok sektördeki büyük şirketler de farklı girişimler ile kutlamalar yapıyor. Oyun sektöründe de özel indirimler ve oyun içi etkinlikler planlanıyor. Dead by Daylight’ın Cadılar Bayramı etkinliği de bunun bir parçası olacak. 18 Ekim 2023 Çarşamba günü başlayacak olan Haunted by Daylight, 6 Kasım 2023 Pazartesi günü sona erecek.

Cadılar Bayramı temalı kıyafetler kazanabileceğimiz etkinliğin bu yılki ayağında, bizleri The Entity tarafından gönderilen eski hayatta kalanların ve katillerin bulunduğu gizemli diyarlara ulaşılabilen Void Zones (Boşluk Bölgeler) olacak. Unstable Rifts’e (Dengesiz Yarıklar) Void Energy (Boşluk Enerjisi) kullanarak Boşluk Bölgeler’e geçitler açabilecek ve bahsi geçen hayatta kalanları ve katilleri serbest bırakabilecek ve haritaya geri çağırabileceğiz.

Yeni güncelleme ile ayrıca Bağlılık adıyla yeni bir kitap da getirecek. Bu kitap Oni ve Feng Min için yeni hatıralar içerecek ve karakterlerin geçmişlerini keşfetmeye olanak tanıyacak. Bunun yanı sıra The Dredge, Adam Francis ve Dwight Fairfield da karşımıza çıkacak.

Dead by Daylight Hakkında

Behaviour Interactive tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan asimetrik çok oyunculu bir hayatta kalma oyununda, bir tarafta dört kişilik hayatta kalan grubu ve karşılarında da bir seri katil var. Hayatta kalanların amacı seri katile yakalanmadan kaçmakken seri katilin amacı ise klasik olarak hayatta kalanları yakalayıp hakkın rahmetine kavuşturmak olacak. Oyun her ne kadar yapısı itibarıyla kooperatif desteği sunuyor olsa da kafanıza göre hareket edebilmek gibi bir seçeneğiniz var.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version