Dead by Daylight’ın Alien Bölümü Duyuruldu!

Aramıza hoş geldin Xenomorph kardeş!

Dead by Daylight'ın Alien Bölümü Duyuruldu!

Summer Game Fest 2023 yayını sırasında duyurulan Nicolas Cage işbirliği ile büyük bir sükse daha yapan asimetrik çok oyunculu hayatta kalma-korku oyunu için bir başka önemli duyuruya daha imza atıldı. Behaviour Interactive, Dead by Daylight‘ın Alien bölümü ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft ile Murat Palta Assassin’s Creed Kutlaması İçin İşbirliği Yaptılar


1979 yılında yayınlanmış olan film, Ellen Ripley karakterinin başından geçenleri anlatıyordu. Nostromo isimli uzay gemisine binen Ripley ve ekibi, Xenomorph tarafından elbette “Buyursunlar efendim! Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz!” diye karşılanmıyorlar ve olaylar da böylece gelişiyordu.

Dead by Daylight’ın Alien Bölümü Geliyor

Xenomorph şimdi de Dead by Daylight evrenine konuk oluyor. Katil tarafına katılacak olan yaratığa karşılık, hayatta kalanlar tarafında filmdeki hangi karakterleri yöneteceğimiz şu an için belirsizliğini koruyor.

Elbette Ellen Ripley kuvvetli adaylardan bir tanesi. Bilhassa kedisi Jones, fragmanın bir noktasında kısa süreli olarak görünüyor. Bir ihtimal orijinal filmdeki kadroyu oyunda da görebiliriz. Şimdilik bir şey söylemek elbette zor, ama merak edilen tüm detaylar için fazla beklememiz gerekmeyecek. 8 Ağustos 2023 Salı günü gerçekleştirilecek olan özel bir canlı yayın ile içerik ile oyuna eklenecek olan yeni karakterleri ve bu karakterlerin aktif ve pasif yeteneklerini öğrenme fırsatı bulacağız.

Alien bölümünün geleceğini aslında Mayıs ayındaki yol haritası ile öğrenmiştik. Toplamda dört yeni bölümün geleceğini, bunlardan ikisi lisanslı iken diğer ikisinin de orijinal olacağı söylenmişti. Bunlardan ilki de End Transmission adıyla Haziran ayında yayınlanmıştı. Alien ise ikincisi olacak. Merakla beklemedeyiz.

Exit mobile version