Days Gone PC Çıkış Tarihi!

Beni öfkelendiriyorsun Sony...

Days Gone PC Yolcusu

Bend Studio tarafından geliştirilen ve Sony PlayStation tarafından yayıncılığı yapılan Days Gone yakında Windows (PC) kanadına geliyor. Days Gone PC yolcusu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Days Gone Sistem Gereksinimleri Belli Oldu


Days Gone PC Çıkış Tarihi

Sony, PlayStation tarafında oldukça güçlü bir kozu elinde tutuyor. Özel oyunlar! Bu özel oyunlar arasında yer alan yapımlardan bir tanesi de Days Gone. İlk olarak 2019’da piyasaya sürülen oyun, özel oyunlar arasında oldukça önemli bir konuma sahip.

Sony Interactive Entertainment, Days Gone’ın PC versiyonunu resmi olarak duyurmuştu. Şirketin CEO’su Jim Ryan, GQ ile gerçekleştirdiği röportajda, ilerleyen zamanlarda daha fazla PS özel oyununu PC’de göreceğimizi açıkladı. Days Gone ve Horizon Zero Dawn sadece başlangıç olacak.

Oyun PC’de ultra geniş monitör desteği, kilitsiz kare hızı (60 FPS) ve geliştirilmiş grafikler sunacak. Son olarak Days Gone 18 Mayıs 2021’de Steam ve Epic Games Store’da çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Yapımı 279,00 TL’den ön siparişle satın alabilirsiniz.

Oyunun Konusu: Bu devasa açık dünya aksiyon macera oyunundaki bozulmuş dünyanın korkularıyla yüzleşecek yeteneklere ve cesarete sahip misin? Eski motosiklet çetesi üyesi olan ve ölümün çepeçevre sardığı topraklarda yaşama tutunacak bir sebep arayan ganimet avcısı Deacon St. John’ın yerine geç.

Değerli eşya ve silah üretecek ekipmanlar bulmak için terk edilmiş yerleşkeleri yağmala veya şansını, adil ticaret veya daha kanlı yollarla hayatını sürdürmeye çalışan diğer afetzedelerde dene.

İnsanoğlu küresel bir salgın kriziyle dibe vurdu ve Kaçık olarak bilinen vahşi yaratıkların istilası altında. Zorlu Pasifik Kuzeybatısı’nda yeni bir hayata başlarken atacağın ilk adımlar, aynı zamanda son adımların olabilir.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Plus 2021 Oyunları ve Değeri (Tam Liste)


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version