Days Gone Oyuncu İstatistikleri ile Şaşırttı!

Ölümün çepeçevre sardığı topraklarda yaşama tutunmak...

Days Gone

SIE Bend Studio tarafından geliştirilen Days Gone birinci yaşını kutluyor. 26 Nisan 2019’da sadece PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştiren açık dünya aksiyon zombi oyunu, istatistikleri ile dikkatleri üzerine çekti. Peki bir yıl boyunca oyuncular oyunda neler yaptı? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ghost of Tsushima’da Üzücü Haber


Days Gone ile Zombi Avı Devam Ediyor 

SIE Bend Studio tarafından geliştirilen Days Gone birinci yaşını kutluyor. Oyunun birinci yılına özel olarak oyuncu istatistiklerini paylaşan Bend Studio, oyuna gösterilen ilgiden dolayı da oyunculara teşekkür etti. Peki bir yıl boyunca oyuncular oyunda neler yaptı?

Paylaşılan istatistiklere göre Days Gone oyuncuları oyunu toplam 200 milyon saat oynamış. Oyuncular bu sürede 45 milyon zombi sürüsü, 30 milyon pusu kampı, 32 milyon zombi yuvası temizledi ve 30 milyon Nero Checkpoint bölgesini keşfetti.

Buna ek olarak 342 milyon kez kamplar ziyaret edildi, 450 milyon adet toplanabilir öge toplandı ve motosiklet onarımları için oyuncular 8 milyar kredi harcadı. 100 milyon adet kupa kazanıldığını 1 milyondan fazla oyuncunun da fotoğraf modunu kullandığı belirtmeden geçmek istemeyiz.

Dürüst olmak gerekirse, en ilginç istatistik, kıyamet olsun olmasın oyuncuların havalı fotoğraflar çekmeyi seviyor olması. Bu oyuncular arasında bizzat kendimin de bulunduğunu gönül rahatlığıyla dile getirebilirim. Fotoğraf modu özelliği sayesinde yakaladığım karelere yukarıdan ulaşabilirsiniz.

Oyun Hakkında: Eski motosiklet çetesi üyesi olan ve ölümün çepeçevre sardığı topraklarda yaşama tutunacak bir sebep arayan ganimet avcısı Deacon St. John’ın yerine geç.

Değerli eşya ve silah üretecek ekipmanlar bulmak için terk edilmiş yerleşkeleri yağmala veya şansını, adil ticaret veya daha kanlı yollarla hayatını sürdürmeye çalışan diğer afetzedelerde dene. İnsanoğlu küresel bir salgın kriziyle dibe vurdu ve Kaçık olarak bilinen vahşi yaratıkların istilası altında. Zorlu Pasifik Kuzeybatısı’nda yeni bir hayata başlarken atacağın ilk adımlar, aynı zamanda son adımların olabilir.


Peki ya siz bu istatistikler hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version