Daymare: 1998 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Doksanlarda Korkmak İstiyoruz!

Capcom’un efsanelerinden Resident Evil’ın muadili olarak bahsedebileceğimiz yeni bir oyun geliyor! Henüz Resident Evil 3 Remake’in çıkacağı tarihi büyük bir heyecanla beklerken, Daymare: 1998 konsollara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Daymare: 1998 çıkış tarihi belli oldu!

Daymare: 1998, ilk olarak 2015’in temmuz ayında bizlere duyuruldu. Oyun ilk olarak duyurulduğunda Resident Evil 2’nin bir remastered versiyonu olarak geleceği söylenmişti ancak şirket içerisindeki birkaç problemden dolayı oyunu geliştiren ekip oyunu kendi çatıları altında tamamen farklı bir isimle çıkarmak zorunda kaldırdılar.


Benzer İçerik: Resident Evil 3 Çıkış Tarihi Nedir?


Daymare: 1998 Çıkış Tarihi

Daymare: 1998, PC için Eylül 2019 tarihinde çıkış yapmıştı. Konsollar için ise 2020’nin ilk aylarında çıkacağı duyurusu yapılmıştı. Daymare: 1998’in çıkış tarihi 28 Nisan 2020 olarak açıklandı.

Oyun, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında oynanabilecek. Daymare: 1998 hem kutulu hem de dijital olarak satılan alınabilecek. Bir koleksiyoner versiyonu maalesef bulunmuyor. Oyunun fiyatı PC için 30 dolar iken konsollar için ise henüz belli değil.DAYMARE: 1998 Oyun içiDaymare: 1998’in doksanlarda geçmesi ile bizleri ayrı bir heyecanlandırdığını söylemeden geçemeyiz. Günümüzde birçok korku oyunu ya kapalı alanda zamandan bağımsız ilerliyor ya da 2010’ların sonlarında geçiyor. Doksanlarda geçecek bir üçüncü şahıs bakış açısından oynayacağımız bir Resident Evil Reborn’u bizlere hem eğlenceli hemde korku dolu anlar geçirtmeyi hedefliyor. Daymare: 1998‘in resmi sitesine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyunun Yapım Hikayesi;

Daymare: 1998, ilk olarak 2015’in temmuz ayında bizlere duyuruldu. Oyun ilk olarak duyurulduğunda Resident Evil 2’nin bir Remastered versiyonu olarak geleceğini söylenmişti ancak Capcom oyunun geliştirici ekibi ile bir çok problem yaşamaya başlaadı. Capcom şirket içerisinde görüşmelerden sonra radikal bir karar vererek oyuna desteğini kestiğini açıkladı.  Oyunu geliştiren ekip Invader Studios çalışmalarının çöpe gitmemesi için oyunu tamamen üstlenerek farklı bir isimle piyasaya çıkarma kararı aldılar.

Exit mobile version