Daymare: 1994 Sandcastle, Ağustos’ta Geliyor

Oyunu çıkışından önce deneyebileceğiz...

Daymare 1994 Sandcastle, Ağustos'ta Geliyor

Bu yıl çıkması beklenen Türkçe altyazı ve arayüz destekli Daymare: 1994 Sandcastle için net tarih belli oldu. Ayrıca çıkışından önce deneyebilmemiz için bir oynanabilir demo da yayınlanacak.


İlginizi Çekebilir: ARK 2 Çıkış Tarihi Yeniden Ertelenebilir


Daymare: 1998 için devam niteliği taşıyan Daymare: 1994 Sandcastle, 2021 yılında duyurulmuştu. Hikaye olarak eskiden devlet için çalışan bir ajan olup, sonradan H.A.D.E.S. birliği adına çalışmaya başlayan Delila Reyes karakterinin başından geçenlerin anlatılacak.

En ileri teknolojili ve yenilikçi silahlarından birini alıp dünyanın en ünlü ve en gizemli yerine, yer altındaki ıssız bir askeri araştırma merkezine gideceğiz. Burada da daha önceden hiçbir yerde görmediğimiz, ama öldükten sonra daha da zorlu bir şekilde geri dönebilme ihtimali olan yaratıklar ile mücadeleye mücadeleye gireceğiz.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen ve Daymare: 1994: Sandcastle, gelişmiş görsellik, müzikler, ses efektleri ve envanterinizi daha kolay düzenleyebileceğiniz yeni bir V.A.C. sistemi ile gelecek. Ayrıca ana karakterimizin koluna yerleştirilen tarayıcı göz sayesinde, karşınıza çıkacak engelleri aşmak için gereken ipuçlarının yanı sıra gizli dokümanları ve eşyaları da bulabilmeniz de mümkün olacak.

Daymare: 1994 Sandcastle Ne Zaman Çıkıyor?

PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için Invader Studios tarafından geliştirilen oyun, Leonardo Interactive yayıncılığında 30 Ağustos 2023 tarihinde satışa sunulacak. Ayrıca Switch versiyonu da geliştiriliyor, ama şimdilik Nintendo konsoluna çıkış tarihi verilmiş değil.

Eğer oyunu çıkışından önce denemeyi isterseniz, 11 Mayıs 2023 tarihinde PC için yayınlanacak olan bir demoyu beklemenizi öneriyoruz. Hikayenin başlarının gösterileceği oynanabilir demoda mekaniklere, görselliğe ve çatışma sistemine de yakından bakış atabilecek olup, nihai versiyonda kullanımımıza sunulacak olan silahların birçoğunu kullanma fırsatı da bulacağız.

Exit mobile version