Dark Souls 3 İçin Kolaylaştıran Mod Yayınlandı

Evrenin kapıları sizin için ardına kadar açıldı...

Eğer Dark Souls dünyasına adım atmak istiyor ama zorluğundan çekiniyorsanız, haberimizde yer vereceğimiz modu kaçırmayın. Seriye adım atmak isteyen oyuncular için önerilen Dark Souls 3 için kolaylaştırıcı bir mod yayınlandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Elden Ring Genişlemesi, Shadow of the Erdtree Duyuruldu!


Oyuncu olup da Souls serisini ve zorluğunu bilmeyen yoktur. Seri, geliştirici stüdyo tarafından belirlenen zorluk seviyesi ile oyuncuları hayli zorlu bir maceraya çıkartıyor. Kimi zaman bir düşmana sayısız kez ölüp de kanser olduktan sonra, aynı düşmanı en nihayetinde yere sermeniz ile sanki tarihi bir başarıya imza atmış gibi sevindiğiniz anlar yaşatabiliyor.

Dark Souls serisinin çekiciliği de aslında burada yatıyor. Tarifsiz bir zorluğu olmasına rağmen, zamanla alıştığınız takdirde tarifsiz bir deneyim sunabiliyor. Elbette bu, herkese hitap etmediği gerçeğini de ortaya koyuyor.

2d3528bc93555cb8a3e54810f13474ab-1200-80

Dark Souls 3 İçin Kolaylaştıran Modu Kaçırmayın

Eğer bir şekilde bu evrene dahil olmayı istiyorsanız, ama zorluğu arada bir engel teşkil ediyor ise Easy Souls III modu tam da size göre diyebiliriz. Zethras isimli mod üreticisi tarafından hazırlanmış olan Easy Souls 3, üç farklı zorluk derecesi ile karşımıza çıkıyor. Her biri de kazanılan Soul ve alınan ve verilen hasar miktarını değiştiriyor. Easy seviyesinde bu % 25 iken, Very Easy’de % 50 ve Ultra Easy’de de % 75 oluyor.

Eğer oyunu bitirdikten sonra New Game+ üzerinden devam etmeyi isterseniz, bahsi geçen değerler de korunmaya devam ediyor. Mesela bir düşman kılıç saldırısı ile yüz hasar veriyor ve öldükten sonra da bin Souls veriyor ise, New Game+ modunda iki yüz hasar veriyor öldükten sonra da iki bin Souls bırakıyor. Elbette bu, seçtiğiniz zorluk derecesine göre değişim gösteriyor.

Eh artık sizin için yeteri kadar kolaylaştığına göre, seriye ilk kez adım atacaklar için önerilen oyuna giriş yapmak için önünüzde hiçbir engel kalmadı. Şimdiden keyifli bir macera dileriz.

Exit mobile version