Cyberpunk 2077 Yeni Nesil Versiyonu Ne Zaman Geliyor?

Net tarih yakında belirlenecek gibi görünüyor...

Cyberpunk 2077 Yeni Nesil Versiyonu Ne Zaman Geliyor

Polonya menşeli stüdyo Cyberpunk 2077 yeni nesil versiyonu hakkında konuştu. Görünüşe göre, eğer herhangi bir aksilik olmaz ise, birkaç ay içerisinde aksiyon-rol yapma oyunu PlayStation 5 ve Xbox Series konsolları üzerinde de oynanmaya başlanacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Sonbahar İndirimi Fırsatını Kaçırmayın


The Witcher serisi ile gönüllere taht kuran CD Projekt RED, uzun zamandır Cyberpunk 2077 nedeniyle baş ağrısı çekmişti. Yıllarca beklenen oyunun çıkışı ile büyük bir hayal kırıklığı yaşandığını hepimiz biliyoruz. Teknik anlamda yaşanan büyük sorunlar, PlayStation 4 versiyonunu oynanamaz hale getirir iken, diğer platformlardaki oyuncular da durumdan şikayetçi olmuşlardı.

Geride bıraktığımız zaman zarfında irili ufaklı sayısız güncelleme yayınlayan CD Projekt RED, açık dünya oynanış sunan aksiyon-rol yapma oyunu açısından durumu olumluya çevirmeye yavaş da olsa devam ediyor.

Bilhassa halihazırda devam eden Steam Sonbahar İndirimleri, Cyberpunk 2077 için olumlu bir şekilde sonuçlandı. Öyle ki dünya çapında en çok satanlar kapsamında oluşturulan listenin tepesine yerleşti. Kullanıcı incelemeleri kısmında, en son incelemeler ‘Çok Olumlu’ya ve bütün incelemeler de ‘Çoğunlukla Olumlu’ya dönüştü. Bununla birlikte, geride bıraktığımız birkaç gün içerisinde de yirmi binden fazla olumlu yorumun yapıldığını görebiliyoruz.

Cyberpunk 2077 Yeni Nesil Versiyonu Zamanı Netleşiyor

CD Projekt RED cephesinde yüzler gülmeye başlamış iken, oyun ile ilgili güzel bir haber daha geldi. Yakın bir zaman önce yayınlanan basın bildirisinde konuşan CD PROJEKT Group Başkanı ve Ortak Üst Yöneticisi Adam Kicinski, Cyberpunk 2077 oyununun yeni nesil sürümü, sıradaki büyük güncellemesi ve genişletme paketi hakkında konuştu:

“Bütün platformlar bir başka büyük güncellenin beraberinde, 2022’nin ilk çeyreğinde yayınlanacak olan Cyberpunk’ın yeni nesil versiyonu için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Ayrıca The Witcher 3’ün yeni nesil versiyonu ve Cyberpunk genişlemesi için devam eden bir çalışma var. Paralel olarak, üretim ekibini daha fazla etkileyen stüdyo dönüşümümüzü de sürdürüyoruz.”


Turuncu Levye takipçileri olarak bu açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz? Cyberpunk 2077’yi oynadınız mı? Eğer henüz satın almadıysanız, tam anlamıyla düzlüğe çıkması durumunda bir şans vermeyi düşünüyor musunuz? Yorum kısmında buluşalım!

Exit mobile version