Cyberpunk 2077 Temalı Xbox One Kolu Duyuruldu!

Çoğu kızdan güzel.

Cyberpunk 2077 Xbox One Kolu

CD Projekt Red tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 için oyunun temasına bürünmüş yeni bir Xbox One kolu tasarlanıyor. Muhtemelen aşık olacağınız kontrolörün görüntülerine hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Crysis Remastered Resmiyet Kazandı! İşte Çıkacağı Platformlar


Cyberpunk 2077 Temalı Xbox One Kolu

Amazon tarafından listelenen yeni kontrolör, Cyberpunk 2077 Limited Edition olarak isimlendiriliyor. Kontrolöre oldukça farklı bir hava katan bu tasarımın 4 Mayıs 2020 tarihinde satışa sunulacağı da paylaşılan detaylar arasında yer alıyor.

Tabii bu tarihin ülkemiz için geçerli olup olmayacağı bir kenara, bu kontrolörün ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını da bilmiyoruz. Umuyoruz ki küçük bir hayal kırıklığı ile karşılaşmayız.

Kontrolör ağırlıklı olarak gri ve siyah renklerinden oluşmakla beraber aralarda ufak kırmızı dokunuşlarını da içeriyor. Buna ek olarak eskitilmiş tasarım, bazı motifler ve işaretler de kola ayrı bir hava katmış.

Tabii tıpkı kolun kendisinde olduğu gibi ürünün kutusunun da özel bir tasarımla geldiğini belirtmekte fayda var.


İlginizi Çekebilir: Xbox Series X Ertelenecek mi?


Peki siz Cyberpunk 2077 Limited Edition Xbox One Controller hakkında neler düşünüyorsunuz? Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz taraflarını hemen aşağıdaki yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version