Cyberpunk 2077’yi Saat Kaçta Oynayabileceksiniz?

Hiç olmadığımız kadar yakınız!

Cyberpunk 2077 çıkış tarihi ve fiyatı

Pek çok oyuncunun merakla ve heyecanla beklediği Cyberpunk 2077 nihayet hiç olmadığı kadar yakınımızda. Son ertelemelerden sonra 10 Aralık 2020 tarihinde yayınlanacak olan oyunun, ülkemizde hangi saatte indirilebilir olacağı açıklandı.


İlginizi Çekebilir: PS5 Kullanıcılarına Ban Şoku! Peki ama Neden?


Cyberpunk 2077 Saat Kaçta İndirilebilir Olacak?

CD Projekt Red tarafından paylaşılan yeni bir sosyal medya gönderisi, bulunduğunuz ülkeye bağlı olarak yeni oyunu ne zaman indirebileceğinizi gözler önüne seriyor.

Bu paylaşımdan yola çıkarak eğer bilgisayar oyuncusu iseniz, Cyberpunk 2077’i 10 Aralık 2020 tarihinde 03:00 itibarıyla indirmeye başlayabilirsiniz. Eh, yine uykumuz bölünecek gibi.

Öte taraftan konsol oyuncuları daha farklı bir zaman diliminde erişebilecekler. Hemen yukarıdaki tweet üzerinden de gördüğünüz gibi eğer bir konsol oyuncusu iseniz yerel saatle gece yarısından itibaren indirilebilir olacağı belirtiliyor. Yani 10 Aralık 2020 tarihinde 00:00 itibarıyla indirilebilir olacağını öngörebiliriz.

En azından ben böyle anladım.


Peki siz Cyberpunk 2077 hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni oyun sizi heyecanlandırıyor mu? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version