Cyberpunk 2077 Tekrar Ertelendi! İşte Yeni Çıkış Tarihi

2021'e sarkabileceğini bile düşünmeye başlar olduk...

Cyberpunk 2077

CD Projekt RED, bu yılın merakla beklenen oyunları arasında yer alan Cyberpunk 2077 ‘nin çıkış tarihini ertelediğini duyurdu. Sürekli erteleme haberleriyle gündeme gelen oyunun yeni çıkış tarihi de belli oldu. Peki CD Projekt RED neden Cyberpunk 2077’yi bir kez daha erteledi? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Araç Türlerine Derinlemesine Bakış!


Cyberpunk 2077 Yine Ertelendi

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihini Aralık ayına öteledi. Cyberpunk 2077 ilk duyurudan bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir yapım. Nitekim The Witcher 3: Wild Hunt ile de çıtayı yukarıya doğru çeken CD Projekt RED bu oyunla da oldukça başarılı ve pürüzsüz bir çıkış gerçekleştirmek istiyor.

19 Kasım’da çıkması planlanan oyunun açıklanan yeni çıkış tarihi 10 Aralık 2020. CPD, ilk gün güncellemesiyle hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri sunacak. Oyun geçtiğimiz haftalar Gold statüsüne ulaşmıştı. CD Projekt RED’in belirttiğine göre ekibin şu anda yaşadığı en büyük sıkıntı projenin PC, PlayStation 4, Xbox One ve yeni nesil konsollara aynı anda çıkartmak.

Cyberpunk 2077 10 Aralık’ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Yeni nesil konsollar için paylaşılan çıkış tarihi ise 2021 olarak belirtildi.

Oyunun Konusu: Night City, Kaliforniya bölgesinde geçen ve oyunculara distopik bir şehirde gireceğimiz maceraları anlatacak olan Cyberpunk 2077, şehrin farklı katmanları üzerine kurulmuş bir oyun olarak tanıtılmıştı. İç içe geçmiş olan Night City’de, her biri kendine özgü sosyo-ekonomik alanlara ayrılmış altı farklı katman olacağı dile getirilmişti.

Acımasız çeteler, zengin banliyöler, kurumsallaşmış dev suç örgütleri, bilgisayar korsanları, transhümanist idealler, yolsuzluk ve neredeyse her şeyin kör edici neonlar ile bir araya geldiği Cyberpunk 2077, bütün oyuncuları kendine çekmeyi başarmıştı. CP 2077 oyuncularının ise V adı verilen serbest bir paralı asker rolüne bürünecekleri aktarılmıştı.

Birinci kişi bakış açısı ile oynadığımız yapım boyunca, V’nin Night City’nin sınırlarında gezeceği maceralarda yer alacağımız belirtilmişti. V, teknolojik olarak geliştirilmiş gövde modifikasyonları, fiziksel güçlendirmeler, her birinde ayrı ayrı uzmanlaştığı silah kullanımları ve farklı özellikleri ile oyunculara farklı detaylar sunmayı vaat ediyordu.


Peki siz bu erteleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version