Cyberpunk 2077: Seks ve İlişkiler!

Özgürlüğünüzün tadını çıkarın.

Night City sakinleri ile ilişkiler kurmak, Cyberpunk 2077‘nin oynanışında büyük bir role sahip. Evet, Cyberpunk 2077 ilişkilerle dolu bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Yaklaşan distopik RPG Cyberpunk 2077’den neler bekleyebileceğimize dair haberler su yüzüne çıkmaya devam ediyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri


Cyberpunk 2077 Seks ve İlişkiler

Oyunun tamamen çıplaklığa ve bir gecelik flörtlere kadar romantizm seçenekleri içereceğini zaten biliyoruz.

Ayrıca oyun boyunca yapabileceğimiz büyük seçimlerin de bizleri beklediğinin farkındayız. Şimdi bu iki özelliğin nasıl birleşeceği daha net hale geliyor. Oyun, Witcher 3 tarzı, uzun vadeli ilişki seçenekleri sunacak – ve bu özellik heteroseksüel ilişkilerden daha fazlasını vaat ediyor! Cyberpunk 2077 Baş Görev Tasarımcısı Paweł Sasko sosyal medya hesabı üzerinden merak edilen soruları yanıtladı ve oyunun ilişki sistemini detaylandırdı.

Paylaşılan detaylara göre sistem tamamen Witcher 3’te olduğu gibi işliyor. Eğer NPC’lere iyi davranırsanız ve onlarda size karşı ilgi duymaya başlarsa aranızda bir şeylerin yaşanması kaçınılmaz hale geliyor. Oyun ayrıca, bazı LGBTQ+ ilişki seçeneklerini de içerecek. Oyuncular, sadece heteroseksüel olmaktan çok daha fazla seçeneğe sahip olacak.

Burada karakterinizin ne tür etkileşimleri tercih ettiğini tanımlayabilir ve bu NPC / NPC’lerle bir ilişki kurabilirsiniz.

Buna ek bir diğer Görev Tasarımcısı Patrick Mills ise konu hakkında; ”Karar vermek size kalmış. Eşcinsel NPC’lerimiz var, biseksüel NPC’lerimiz var, heteroseksüel NPC’lerimiz var çünkü onların bu dünyada yaşıyormuş gibi hissetmelerini ve tercihleri ​​olmasını istiyoruz. Burada kendi karakterinizi tanımlıyorsunuz, bu da onların cinselliğini istediğiniz gibi tanımlamanız anlamına geliyor.” açıklamasında bulundu.

Hâlâ hoşunuza giden herhangi bir NPC ile flört edip edemeyeceğiniz belli değil, ancak potansiyel havuzunuzun The Witcher 3’tekinden çok daha büyük olduğunu belirtmekte fayda var. Bazı oyuncular Keanu Reeves’in canlandırdığı Johnny Silverhand karakteri ile romantizm yaşayıp yaşamayacağımızı merak etmekte. Bu soru maalesef yanıtsız kalan sorular arasında yer alıyor. Belki yapacağız, belki yapmayacağız… Cyberpunk 2077’nin çıkışıyla merak edilen birçok soru cevap bulmuş olacak.

Cyberpunk 2077 10 Aralık 2020’de Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One, Xbox Series S ve Series X için çıkışını gerçekleştirecek. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version