Cyberpunk 2077 Overdrive Modu ile Göz Alıcı

RTX 40 serisi bir kart öneriliyor doğal olarak...

Cyberpunk 2077 Overdrive Modu ile Göz Alıcı

Bilhassa Cyberpunk 2077, NVIDIA şirketinin yeni teknolojileri için bir nevi vitrin görevi de görmeye başladı desek yalan olmaz. Ekran kartı üreticisi ne zaman bir yeni teknoloji duyuracak olsa, mutlak suretle CD Projekt RED tarafından geliştirilmiş olan açık dünya dünya aksiyon-rol yapma oyunu baş sırada yer alıyor. Bu haberimizde de bir yenisi ile karşımızda. Cyberpunk 2077 Overdrive Modu için göz alıcı bir fragman yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: RTX 3060, Steam’deki En Popüler Kart Oldu


11 Nisan 2023 tarihinde yayınlanması beklenen yeni ışın izleme teknolojisi olacak Overdrive Modu, oyuna ‘yol izleme’ olarak da bilinen tam ışın izleme desteği kazandıracak. Diğer tekniklerden farklı olarak, ışık kaynaklarının sayısı sınırsız olacak. Bu sayede, objelerin gölgeleri, yansımaları ve küresel aydınlatılmaları tam anlamıyla olması gerektiği gibi sağlanacak.

Cyberpunk 2077 Overdrive Modu Fragmanı

Aşağıdaki fragmandan da görebileceğimiz üzere, araba farlarından sokak lambalarına kadar her şeyin ışın izlemesi oluyor ve bu bağlamda da çok daha gerçekçi bir şehir ortamı ile karşı karşıya kalıyoruz.

Ekran kartı üreticisi NVIDIA, bu teknolojiden tam verim alabilmemiz için DLSS 3 desteği de sunan GeForce RTX 40 serisi grafik işlemci birimlerini öneriyor. Zaten aksi olsa şaşardık, değil mi? Eğer bahsi geçen donanıma sahip değilseniz, her ne kadar Premium abonelik ücretleri zamlanmış olsa da GeForce Now gibi bir alternatif de söz konusu.

Exit mobile version