Cyberpunk 2077’nin NCPD Sistemi Elden Geçirilecek

Bu sefer olacak mı bakalım...

Polonya menşeli geliştirici tarafından yapılan açıklama ile Cyberpunk 2077’nin NCPD sistemi etkili bir revizyondan geçirilecek. Görünüşe göre uzun zamandır can sıkan bu durum için kökten bir çözüm getirilecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Genişletme Paketi Phantom Liberty Duyuruldu


Cyberpunk 2077 oyununun en çok şikayet edilen noktalarından bir tanesi de NCPD birimleri olmuştu. Kasıtlı veya kasıtsız olsun, herhangi bir suça karıştığınız zaman birimler anında arkanızda beliriveriyordu. İşin ilginç yanı, ortamdan arabayla kaçarken de peşinizden koşarak kovaladıklarını görebiliyorduk.

Can sıkıcı olan bu durum, için geliştirici stüdyo harekete geçmişti. Bu bağlamda, 1.2 versiyonlu güncelleme ile birimler artık biraz uzakta belirmeye ve öncelikle keşif için insansız bir hava aracı gönderilmeye başlanmıştı. Sonrasında ise birimler bulunduğunuz yere intikal eder hale getirilmişti.

aSc9Lj3JQ8T4Ho68EL9G4C-1200-80

Cyberpunk 2077’nin NCPD Sistemi İyileştirilecek

Her ne kadar zaman içerisinde yayınlanan irili ufaklı güncellemeler ile bu durumu iyiye götürmeye çalışılmış olunsa da, kalıcı bir çözüm tam olarak getirilebilmiş değil. Ancak dün gerçekleştirilen Night City Wire yayını ile yayınlanan 1.6 versiyonlu güncellemenin ardından yüreklere su serpen bir açıklama yapıldı.

Oyun Yönetmeni konumundaki Gabe Amatangelo, NCPD birimlerinin sisteminin ve yapay zekalarının baştan aşağıya elden geçirildiğini ve gelecekteki güncellemeler ile Cyberpunk 2077 oyununa aktarılacağını dile getirdi.

Son olarak, Night City Wire yayını sırasında açık dünya rol yapma oyunu için 1.6 güncellemesi de yayınlandı. Bütün platformlarda eş zamanlı olarak yayınlanan güncelleme ile yeni giysi dolabı özelliği oyuna eklendi. Artık zırh istatistiklerinizi ve kıyafetinizi değiştirmeden karakterinizin dış görünüşünü değiştirebileceksiniz. Ayrıca şehir genelindeki evlerinizdeki giysi dolaplarınızda en fazla altı adet kıyafet oluşturabilecek ve envanteriniz üzerinden geçiş yapabileceksiniz.

Bunun dışında, üç yeni görev, beşi yakın dövüş için olmak üzere on bir yeni silah, Edgerunners içerikleri, atariler için yeni Roach Race oyunu ve hem kozmetik hem de oynanış odaklı birtakım yenilikler de bizleri karşılıyor.

Exit mobile version