Cyberpunk 2077 İçeriğinin Detayları Sızdırıldı

Ana oyunda erişilemeyen bir bölgeye yolculuk var...

Görünüşe göre Cyberpunk 2077 içeriğinin detayları sızdırıldı. Peki esasen 1.5 versiyonlu güncelleme ile sızdırılan bu içerikte bizleri neler bekleyecek? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: RE ve The Witcher Karakterleri Cyberpunk 2077’de Yaratıldılar


Bildiğiniz gibi CD Projekt RED tarafından 2020 yılının Aralık ayında satışa sunulmuş olan açık dünya oynanışa sahip aksiyon-rol yapma oyunu, oldukça uzun bir karanlık dönemden geçmişti. Pişmiş tavuğun bile başına gelmeyen şeyler ile karşı karşıya kalan Polonya menşeli stüdyo, uzun uğraşlar sonucunda Cyberpunk 2077’yi yola sokmayı başarmıştı.

Bilhassa 1.5 versiyonu güncellemenin dönüm noktası olduğu oyun için elbette ücretsiz olacağı söylenen indirilebilir içerikler de merak ediliyor. Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz ay içerisinde Twitter üzerinden yapılan paylaşım neticesinde, indirilebilir içeriklerin 2023 yılına kaldığını öğrenmiştik. Ancak bu, merak edilen detayların paylaşılması için engel değil.

Cyberpunk 2077 DLC

Cyberpunk 2077 İçeriğinin Detayları Ortaya Çıktı

Şimdilik merak edilen detayların ne zaman paylaşılacağını bilmiyoruz, ama yaşanan bir sızıntı ile bir parça öne alınmış gibi oldu. Reddit üzerinde yaşanan sızıntıda söylenene göre, 1.5 versiyonlu güncelleme ile bahsi geçen genişletme paketine ilişkin önemli bilgiler de oyunun içeriğine dahil olmuş. Öyle ki tüm diyaloglar dosyalara eklenmiş.

Aylar sonradan sızdırılan bu diyaloglara, her ne kadar dosyalar tam olmasa da güncellemenin ilk hali indirilip de lang_text arşivleri aracılığı ile ulaşılabiliyormuş. Dahası ise geçici metinler kullanılmış olmasına rağmen, bahsi geçen genişletme paketinin kendi içinde yedi göreve ayrıldığı ve ana senaryoda erişemediğimiz Combat Zone alanına erişim sağlayabileceğimiz söyleniyor. Senaryo boyunca bize bu yedi görevi verecek olan kişi ise, ana karakterimizin kafasının içine girerek Johnny Silverhand ile yer değiştirecek olan Songbird isimli bir Ağgezer (Netrunner) olacakmış.

Sızıntıda dikkat çeken bir diğer ilginç detay ise, bahsi geçen indirilebilir içeriğin Arasaka bitişine bir ekleme yapacak olmasının yanı sıra, seçimlerimize bağlı olarak Songbird haricinde Reed, Meyers ve FIA dahil farklı karakterler ve içerikler de ekleyecekmiş.

Exit mobile version