Cyberpunk 2077 Genital Bölge Kişiselleştirme İzin Verecek

Ne Vereyim Abime :)

2020 yılının eylül ayında piyasaya sürülecek olan Cyberpunk 2077’den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor!  CD Projekt RED’in merakla beklenen RPG oyunu Cyberpunk 2077, ESRB (Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu) tarafından derecelendirilmesi ile detaylar ortaya çıktı. Cyberpunk 2077 Genital Bölge Kişiselleştirme İzin Verecek!

Cyberpunk-2077-Genital-Bölge-Kişileştirmesine-İzin-Verecek-2


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Yeni Detaylar Geliyor! Resmi Açıklama


Cyberpunk 2077 Genital Bölge Kişiselleştirme İzin Verecek

Cyberpunk 2077‘nin piyasaya sürülmesine dört ay kalmış olsada oyun kendinden söz ettirtmeye devam ediyor. Cyberpunk 2077, ESRB (Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu) tarafından derecelendirildi. Daha önce oyunculara sunulan görüntülerdende anlaşıldığı gibi +18 olarak derecelendirdi.

Oyunun +18 olarak piyasaya sunulma nedeni sadece silah kullanımı, yasa dışı olaylar ve uyuşturucu maddelerden kaynaklanmadığı ortaya çıktı. Cyberpunk 2077’de +AAA oyunlarda çok alışık olmadığımız boyutta cinsellik içeren sahnelerde olacak.

ESRB tarafından belirtilene göre “Oyun çıplaklık ve cinsel unsurlar içerecek. Oyuncular yönettikleri karakterin cinsiyetini seçip karakteri diğer oyunlardan daha detaylı özelleştirebilecek. Özelleştirme seçenekleri arasında göğüsler, kalça ve cinsel organ tipleri olacak. Bir diğer ilginç kişiselleştirme ise penis boyutunun ayarlanabilmesi.

Derecelendirme kurumuna göre Cyberpunk 2077, oyunculara diğer ana karakterlerle çeşitli cinsel aktiviteler gerçekleştirebilecek. Cinsel içerikli bu sahnelerin FPS (birinci kişi bakış açısıyla) oynanacak. Elimizdeki bilgilere göre oyuncular hem diğer ana karakterlerle hem de, NPC olan fahişelerle birlikte olabilecek.

ESRB’nin raporuna göre oyunun +18 olmasının bir diğer sebebi ise oyundaki kanlı savaş sahnelerinin oyunda yer alması. İşte ESRB’nin açıklaması;

“Savaş sahnelerinde sık sık ortaya çıkan silah sesleri, acıdan dolayı atılan çığlıklar, patlamalar ve kan sıçraması efektleriyle sıklıkla karşılaşmak mümkün. Bazı sahnelerde parçalanmış vücutlar görmek mümkün,  açık göğüs boşlukları ve patlamış organlarla birlikte cesetleri oyunda karşılaştık”

Geçtiğimiz günlerde Cyberpunk 2077’nin 35 dakikalık bir oyun içi oynanma videosu yayınlanmış ve büyük beğeni toplamıştı. Oyun birçok yönüyle ilgi çekiyor özellikle fütüristik bir evrende geçen oyunun hikayesi ve oyun mekanikleri ile oyuncuların dikkatini çekmiş durumda. Oyunda bir efsane Keenu Reeves‘inde “Johnny Silverhand” karakteri ile bizlerle olacağını hatırlatalım.

Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One, PC için 17 Eylül’de Türkçe altyazı seçeceğiyle birlikte piyasada yerini alacak.

 

 

Exit mobile version